Valborg

Härlig morgon! Sol, sol, sol, sol och åter sol!
Jag har suttit på studsmattan ute i solen och ätit frukost och läst. Nu ska jag snart ta moppen till stallet och rida. Sen ska jag bege mig hemåt, duscha och göra mig iordning och sen vet jag inte vad jag & Eva ska hitta på.


Min frukost, mums.


Vår, vår, vår! Och snart är det sommar!


Enkelheten tar över

Cyklade till skolan i regnet, som inte var speciellt roligt, men annars var dagen rolig. Haha det roligaste på hela dagen var nog när Kalle skulle berätta sin stora hemlighet. Och vad var det? Jo, om man bytte ut de första bokstäverna mot B i både hans för och efternamn blir det Balle Böggren, hahaha! Eller när jag skulle försöka förklara för Eva hur man räknade ut 15/25, men hon fattade inte och klagade hela tiden på att jag skulle räkna utan nolla.. haha!
Och sen så har jag kommit på att jag har blivit SÄMST i matte. Idag frågade jag till och med hur många siffror det fanns på en tärning.. Haha, och jag ska ha mvg i matte, yeah right! Jag vill inte bli sämst på matte, för det är det ämnet jag tycker är roligt. Gå och döö!

Efter skolan så åkte jag & Lisa till f&f och gymmade. Haha, när jag kom hem satt min katt i trädet och hade suttit där sen imorse, så jag fick klättra upp och han fick hoppa upp på min axel och så klättrade jag ner med honom på ryggen! Snacka om att jag är glad att han inte tappade balansen för då skulle jag fått många klösmärken på ryggen.
Nu håller jag och försöka få ner ett 90210-avsnitt för att ha någonting att spendera kvällen med.


Enkelt är snyggt! (från Topshop)

Godnatt.


Hinner inte ..

.. blogga! Det får bli ett kort och tråkigt inlägg. Idag har jag varit i stallet, hoppning med Clou och hon var laddad. Men inte lika laddad som Nero, han är alltid lite wild&crazy, haha. Mathilda var bäst som inte ramlade av i alla fall, det skulle jag gjort. När jag kom hem stack jag ut och sprang och nu sitter jag här, duschad och färdig för att sova. Ska bara läsa lite Twilight först.

Sov så gott!

P.s. Någon som vet hur man får tillbaka "profilfotot"? Det liksom försvann. D.s. 

Hejarklack

Nu ska jag snart ringa Eva, sen ska jag läsa lite Twilight och sen sova.
Måste bara ladda upp en bild på den stora hejarklacken vi hade i söndags. När jag kollar på det som mamma filmade från banan hör man: kom igen Sara! jätte högt, haha! Så gulliga.


Go UPK!

Puss & godnatt skumbananskatt, haha!

Sjukling

Vaknade med dunkade huvudvärk och det kändes som jag hade feber också, så jag stannade hemma idag.  Har sovit fram till tolv ungefär och sen har jag bara legat och gosat med katterna.
Läste i expressen imorse att Robinson-Christians hår hade börjat brinna under örådet, men att TV4 inte visade det. Haha, rätt åt honom. Hoppas förresten att han åker ut nästa gång.


Här brinner Christians hår, något vi tittare inte fick se. Läs mer här.

Förresten så har jag fått några bilder av Emma från igår, tack!
 



Saffran är ju för söt, puss på bästaste hästen!

Söndagar när dom är som bäst, tävling

En heldag med hopptävling. Har varit i stallet från åtta till strax efter fem, så jag hann inte gå på passet idag.
Saffran var klockren idag, gud vad jag älskar den där hästen. Men såklart när han är bäst, så ska det vara jag som klantar till det. Vem är så dum som glömmer sista hindret? När jag har hoppat 7:an så börjar jag klappa honom på halsen och sen när jag ska sakta av till skritt så kommer jag på det, jag har ju fan ridit förbi sista hinder. Så jag lägger en volt och Saffran hoppar det klockrent. Alltså det måste vara det dummaste jag har gjort på länge, till och med för osmart för att vara jag.. Haha!
Efter det flaggade jag, och flaggade, och flaggade, och flaggade. Det tog aldrig slut. Men det var roligt iaf, det kan ju inte bli tråkigt med massa roliga människor. Förresten, grattis till dom som blev placerade! Haha UPK hade ju värsta hejarklacken också, och jag var snyggast.se med mitt UPK-band och stora brillorna.



G I N A T R I C O T


Förresten så har jag fått glasögon! Haha, or not.

Det kommer bilder från idag, så fort jag har fått dom från en viss Emma Lindblom haha. Nu är det Van Veeteren.
Puss&kram

Fredag & lördag

Gårdagen spenderades med Josefine, Matilda, Eva & Lisa. Vi drog först till Ångströms där dom hade lite roliga saker, bland annat bungyjump. Fan vad läskigt det såg ut, hade tänkt att försöka våga om det inte hade kostat 400 spänn.. Men jag hade nog aldrig vågat! Men vi körde sumobrottning, hoppborg och boxning med stora handskar istället.


Gått upp lite i vikt ganske? Haha, man ser inte ens mina fötter..


Klockrena handskar, haha!


Somrigt väder = somrig Sara.

Efter det så åkte vi ner på stan, köpte kebab på Jalla och satte oss nere vid vattnet och käkade. Det var mysigt. Sedan drog vi hem till Eva och kollade på Bröllopsduellen.

Idag har jag hunnit med att åka till stallet, byggt bana, knoppat och gjort iordning Saffran inför imorgon, åkt hem, ätit lunch, solat ute på tomten och börjat läsa Om jag kunde drömma, sprungit, duschat, hoppat studsmatta i massor, ätit grillad lax och senare så åkte jag till Carro där Eva, Astrid och Carros kompis var. Vi kollade b.la på Robinson (tjoho! Jarmo klarade sig) och töntade oss vid linbanan utanför Sunnerstaskolan.


När studsmattan kommer upp, då är det vår!




Alla vårfärgerna på blommorna börjar komma. Allt detta har pluppat upp i min trädgård. Härligt, visst?!

Nu ska jag fixa det sista inför imorgon och sen göra min säng sällskap.
Puss & kram

Hårt slit ger resultat

Fan för alla dessa nationella prov. Idag skulle vi ha börjat 10.25 om det inte hade varit för provet, nu fick vi istället börja 8.15. Jätterolig start på morgonen.
Vi fick tillbaka svenska nationella proven också, fick ett starkt vg såklart. Alltid ligger man mitt emellan något betyg, irriterande. Aja, är nöjd i alla fall. Snart är alla nationella prov avklarade, bara två till i matte och ett muntligt i engelska.
Skoldagen var helt okej, många håltimmar mitt i dagen. Lite jobbigt, men det är skönt ibland att inte göra någonting i skolan.
Ridningen gick bra (dressyr). Bebisen har blivit så himla fin nu, vi har utvecklats mycket tillsammans och det känns så mycket bättre än när jag började rida honom. Vi får hoppas på en till dressyrtävling snart igen, skulle vara roligt.
Juste, fick reda på att jag fick jobba den veckan jag önskade i sommar. Det blir jag, Josse och Hanna som jobbar tillsammans. Och träningslägret kommer bli dunder! Åå vad sommaren får vara här nu!

Imogon ska jag, bästis, Matilda, Josefine och Lisa åka till först Ångströms och köra sumobrottning, klättring och lite sånt där. Sedan äta middag någonstans på stan och efter det åka hem till någon och ha filmkväll. Låter som ett bra sätt att tillbringa en fredagskväll.


Puss & Kram skumbanan!

School

Jag vet, jag uppdaterade inte igår.. Nu sitter jag här i datasalen med min juice och har precis haft nationellaprov i matte. Det gick bra! Haha precis innan vi skulle börja fick jag ett sms från mamma: Lycka till med matten nu! Kram mamma. Hon är så rolig hon.
Nästa helg, alltså sista april-helgen måste jag till Sthlm och hitta en balklänning. Då får jag pengar också, så det passar ju perfekt. Har ni förresten hört att det ska bli 20 grader varmt till slutet av veckan? Vet inte riktigt om jag ska tro på det eftersom det knappt är plusgrader när man vaknar. Men hoppas kan man ju alltid, det skulle vara härligt med lite värme.

Jag vet att ni gillar mina tråkiga, ointressanta inlägg utan bilder. Aja, det fick bli ett den här gången. Finns inte så mycket bilder på skolans dator, och nu måste jag sticka för vi har spanska om .. tio minuter.

Have a nice day.

När man har världen emot sig

Hemma igen.
Jag orkar inte med allt just nu. Har hur mycket som helst i skolan, och inte nog med det så var det någon som tog fel hjälmpåse där mina sporrar låg, och jag behöver dom till på söndag.. Blää!
Aja, ridningen gick ganska bra i alla fall och jag har blivit "satsig" på att köra moppe nu (not).


Det är deprimerande att kolla på snygga sommarkläder när man vet att man är helt pank.. Men endå kan jag inte låta bli haha. Skit fint!

Nu ska jag duscha, och pluggböckerna ligger och väntar (SUCK). Men jag kommer troligtvis inte att orka ändå..
Hejsvej

Rulla runt på golvet med putande läppar

Slutade halv två idag, så jag åkte hem istället för att åka direkt till stallet. Jätteskönt!
Jag och Eva redovisade idag på engelskan, och det gick faktiskt förvånandsvärt bra. Tummen upp till oss.
Haha det roligaste idag var när Erik sprang tillbaka till klassrummet en stund efter att vi hade slutat och bara: Vart är mitt sudd? Hahaha det är så roligt, för han är alltid jättenoga om sitt sudd. Så fort man lånar det så vill han ha tillbaka det direkt efteråt. Han säger att det är hans sista sudd så han får inte tappa bort det, suck.


Det här är nog den sämsta musikvideon jag vet? Är det någon som inte tycker att hon ser helt fejk ut så säg det till mig. Det enda hon gör är att typ rulla runt på golvet, puta med läpparna och se ut som jag vet inte vad. Varenda liten rörelse överdriver hon, varenda liten ton. Jag stör mig så mycket på det, för låten är bra. Hon skulle ha en bra röst om hon inte gjorde till den så mycket, nu låter hon mest som ett gnällande barn.

Nu ska jag plugga lite, äta och sen ta moppen till stallet. Dressyr idag tror jag, ja det visar sig.

Skriver kanske senare.

Bloggtorka

Har ingenting att skriva, nästan. Har inte hänt någonting idag känns det som; skola, träning, plugg. Eller jo, jag solade solarium. Men jag solade bara i 9 min, men i alla fall. Det var skönt.
Precis när jag hade solat klart så hade jag hur mycket fräknar som helst i ansiktet och jag hatar det. Men som tur var så syns det inte lika mycket nu, pjuuuuh.


Alltså dom här skorna måste jag ha till balen. Så sjukt snygga, och tänk vad lång jag kommer bli!
699kr från Scorett.

Sweet dreams

Dressyr

Orkar inte lägga upp så många bilder från idag, även fast det togs många. Det blir kanske en annan gång! Haha det var jätte roligt för när jag stod och fotograferade en random häst kom en mamma fram till mig och frågade om man kunde beställa bilde


Morgontrött?


Inne på banan.

Tvillingar ?

Skönt det var och träna. Har varit uppe sen klockan halv sex imorse, så jag har varit trött enda sen jag kom hem, men träningen piggade upp mig och nu känner jag mig jättepigg.
Tävlingen gick inte så bra, förutom på framridningen. Han var så himla fin på framridningen, klockren. Men sen inne på banan, vips så var allt försvunnet. Han var i och för sig ganska fin i formen, men endå.. Nej, det gick inte bra. Nu är det bara att ladda till hoppningen nästa helg!
Vid lunch kom Eva hit och vi skrev till våran engelska redovisning som vi ska ha på tisdag, ush.

Juste, tränaren som har intensivpasset som jag & Eva alltid går på på söndagar ser precis ut som Heidi från The Hills innan hon opererade sig. En exakt kopia, det är jättecoolt. Jag ska börja kalla henne Heidi bara för det.


                  INNAN                                         EFTER

Haha, hon har ju verkligen inte plastikopererat sig.. verkligen inte. Det syns knappt att det är samma person, eller jo det gör det.

Nu ska jag duscha, äta och sen kolla på Van Vetereen.
Lägger upp lite bilder från dagen senare, puss.

Tävlingsförberedelser

Idag har jag varit i stallet och förberätt allting inför imorgon, så imorgon blir det att vara i stallet kvart över sex. Fast det ska bli jätte roligt, är faktiskt väldigt taggad.. Och knopparna blev jättebra den här gången om man jämför med förra veckan då jag var så stressad haha.


Dagens klädsel.

Nu ska vi snart åka vidare för att först se på lillebror när han spelar match och sen till min kusin i Stockholm som fyller år.
Någon mer än jag som ska se på Robinson ikväll?

Pussar


Hög midja ska det vara!


Äntligen fredag

Dagen började med att jag trodde att vi började tio/kvart över nio istället för fem över, så jag cyklade lite för sent.. Jag kom på det när jag började cykla så jag började cykla som en dåre och hann till skolan på cirka tio minuter, snacka om rekord! Men jag tänker inte försöka slå det, haha.
Vi hade håltimme sista lektionen, så vi fick sluta en timme tidigare ungefär. Jag cyklade snabbt hem och stack ut och sprang i det vackra vädret. Det är så skönt att springa nu på våren när det inte är stekhett så man klappt klarar av att springa, men inte heller jättekallt så man måste ta på sig massa lager kläder.
Sen åkte jag till Eva och vi fortsatte lite med vårat engelska arbete (plugga på en fredag? ush), sen åkte jag hem och åt mat och efter det åkte jag tillbaka dit igen. Vi såg på 90210 och det var väldigt bra faktiskt.. Men jag tycker dom härmar OC lite.


Mums, det där skulle sitta gott.. Synd att det tog slut så fort bara, haha!

Imorgon ska jag ta moppen till stallet för första gången. Det är ju 90-väg ut dit så jag har velat köra på lite mindre vägar först.. Men vi får vel hoppas att det går bra, haha.

Godnatt

Ett sista inlägg

Medium var ovanligt dåligt idag.. Det blir bara sämre och sämre, förut var det ju skitbra. Men får hoppas att det kommer ett superavsnitt nästa vecka, det lät bra iaf. Ska börja se om Gossip girl från säsong 1 snart, för jag har inte orkat följt det och jag orkar inte kolla på tvn.. Då måste man vänta i en hel vecka tills nästa avsnitt och det orkar jag inte med. Sen så säger en viss person (som för övrigt kollar på alla serier som finns typ) att 90210 är näst bäst efter O.C. Så vem vet, jag brukar ju vara emot dom först men när man sen börjar kolla är man fast!



Godnatt sömtutor.

Regn gör mig glad

Äntligen lite mat i magen! Hade jätte ont i magen idag på träningen, och jag vet inte varför.. Men efter lite mat känns det bättre.
Idag var det första träningen ute på stora hoppbanan för året, och det var härligt. Saffran skötte sig jättefint också, speciellt sista språnget kändes super! Man blir så glad över att kunna vara ute, till och med regnet gjorde mig glad för då känns det att det är vår. Inte något halvslaskigt-snöblandat-vinterregn inte, utan riktigt vårregn! Hade igentligen hellre haft dressyr den här lektionen eftersom det skulle varit bra innan tävlingen på söndag, men hoppning är alltid roligt.


Är inte Blake Lively och Penn Badgley otroligt söta tillsammans? Det är så gulligt att dom är tillsammans på riktigt också. Gossip girl-stjärnorna måste vara det sötaste paret just nu.

Nu blir det en dusch, voy a duscharme som man säger på spanska, haha! Jag börjar bli som eva-sax-barbie-94. Efter det ska jag mysa framför Medium med en kaffelatte i handen. Pusshej!

Panik

Åå jag har inte hittat någon klänning till balen. Har kollat på alla sidor på nätet jag kan komma på, och vår bal är i slutet av maj.. Någon som har något bra tips kanske? Annars får jag vel åka till Stockholm någon dag..

Long time no seen

Ojojoj, fyra dagar sen sist jag bloggade, sorry! Dagarna bara flyger förbi och jag hinner knappt med någonting känns det som, men jag ska försöka sammanfatta söndag-onsdag.

Söndag - DM dressyr i Bälinge och hejdå med sovmorgonen, fick gå upp klockan fem på morgonen. Först åkte vi såklart till UPK och lastade hästarna och så, och sedan bar det av till Bälinge. Josefin skulle ha honom innan mig så nästan direkt när vi kom dit  var hon tvungen att börja rida fram. Sen efter att hon hade ridit fick jag skynda mig att hoppa upp så snabbt som möjligt eftersom jag var tre starter efter henne. Trodde att det skulle gå jätte dåligt eftersom jag inte hade tid på mig att rida fram ordentligt (och han brukar ju vara ganska trögfattad haha), men han fattade att det var tävlingsdags. Han var jätte fin påde på framridningen och på banan, och det räckte till en andra plats!
Efter tävlingen hann jag vara hemma en liten stund innan det bar av till träning & intensivpass. Fulllbokad dag, men lyckad!


En mysig dag var det också, skinande sol!



Tvåa!


Priser.

Måndag - på söndagkväll kom Ellen hit och sov över till måndag. Skönt att slippa skolan för en gångs skull, jag skulle ändå inte orkat gå. Vi tog upp studsmattan senare på dagen. Jag kände mig ganska dålig eftersom både Ellen, min lillasyster och hennes kompis kunde göra bakåtvolter och jag stod där och kollade på haha! Men jag ska lära mig det har jag bestämt.


Ellen gör någon sidovolt. Ser helt sjukt ut, haha.


Hahaha vi sminkade och klädde ut Sofia (min lillasyster). Ful som jag vet inte vad.

Tisdag - första dagen i skolan efter lovet. Kändes vel inte sådär jätte roligt, men det går an. I skolan var allting som vanligt, inget nytt. Det enda speciella som hände var att min speciella bildlärare sa att hon hade drömt att jag gick runt och stampade ihjäl stora råttor med en ängladräkt på mig. Det måste ha berott på att jag satt och ritade råttor på bilden för några veckor sen, men alltså vem drömmer något sånt? Hon är som sagt lite speciell. Efter skolan åkte jag vidare till stallet där jag red dressyr. Det gick helt okej.

Onsdag - idag cyklade jag till skolan för första gången iår. Jag har ungefär 6 km till skolan, och ändå går det snabbare att cykla än att åka buss. Om man cyklar i vanlig takt tar det 20 minuter, plus att det är skönt att komma ut. I skolan hade vi svenskaprov och det gick sämst. Jag hatar den läraren, helt sjuka prov och uppgifter.
Vi hade styrkepass på gympan, så jag orkade inte sticka ut och springa när jag kom hem. Det blir danspass ikväll istället, och det är så jävla roligt.

Ha det gött!

Glad Påsk!

Förlåt för dålig uppdatering igår.. Men idag är det påskafton, och jag får vel passa på att säga glad påsk!
Klockan tio över tio imorse tog jag tåget från Nyköping och jag var i Uppsala klockan tolv. Det är så smidigt med tåg, speciellt direkt-tåg, man hinner knappt börja få tråkigt innan man är framme haha. Väl framme i Uppsala sprang jag snabbt till Cupido (mums) och köpte mig en sallad, men den hann inte bli uppäten förrens klockan fyra eftersom jag hade fullt upp i stallet. Det är ju tävling imorgon så allt behövs fixas .. hästen, transporten, maten, alla saker till mig och hästen m.m. Som vanligt var Saffran den smutsigaste, suck. Men skrutten blev fin tillslut, även fast vi fick stressa ganska mycket.


Ikväll ska jag slappa och äta upp det sista av mitt påskägg framför The Wedding Date.

Ha en bra påsk alla, för det ska jag ha!


Skärtorsdagen

Vi åkte klockan halv sju (tror jag det var?) hemifrån, så vi kom hit rätt tidigt.. Det har varit soligt och fint och vi har hunnit med att påbörja påsken och njuta av solen. Nu håller vi på att grilla fläskfilé och gissar på hur varmt det kommer bli i vattnet i sommar .. Jag gissar på 24 grader, det skulle sitta fint!
Har inte så jätte mycket att skriva igentligen, det får bli några bilder istället.


Vi gjorde påskgodis i form av påskharar i marsipan.


Blommorna tittade fram!


Vattnet är lite kallt att bada i (6 grader), men det fungerar utmärkt att kasta macka i.


En fluga kom och gjorde mig sällskap på lunchen, synd att inte katten var där och kunde äta upp honom haha!


Vi satt nere vid vattnet och lyssnade på musik och jag målade naglarna, mysigt.

Jag har fått reda på startlistorna till söndag också, och jag kommer inte hinna rida fram honom någonting.. Jag som vill rida fram honom i typ 30 min, fy fan det kommer gå piss nu.
Efter maten ska vi grilla marsmallows och sen ska vi kolla på Eva & Adam (jag vet att jag är barnslig, men den är så härlig). Pusshej!

Tailor Swift

Sista dagen på hoppkursen idag, gick också jätte bra! Jag var kvar ett par timmar efteråt och vi satt och vek kuvert och lappar som skulle skickas ut, och det var inte direkt lite.. Haha!
Först tänkte jag gå på spinningpass idag, men det blev krångel med bokningen så jag stack ut och sprang i ca 45 min istället.. Det är så skönt att springa ibland, känns som man springer bort från allt jobbigt.
Det var tänkt att vi skulle åka till sommarstället idag på kvällen, men det blev inte så.. Så vi åker tidigt imorgon bitti, känns bara jobbigt eftersom jag bara kan vara där en dag ungefär och sen måste jag hem igen. Jag som hade sett fram emot att åka dit för en gång skull.


När jag var ute och sprang lyssnade jag på radion och blev jätte irriterad när dom spelade Taylor Swift's Love Story. Fattar inte vad alla ser hos henne? För det första är låten inte ens bra, det största felet med låten är texten. Vem skriver en låt som går " you'll be the prince and I'll be the princess " ? För det andra hatar jag hennes musikvideo till låten, och för det tredje sjunger hon inte speciellt bra heller, stör mig lite på hennes röst faktiskt. Det enda som är positivt med henne är att hon ser bra ut.

A heart is not a toy

Haha inatt drömde jag att jag försov mig och att jag skulle hinna med bussen om jag skyndade mig men istället gick jag på stan .. Helknäppt.
Det var hoppkurs idag igen då, och det gick JÄTTE bra hihi. Först när jag kom till stallet så hade jag jätte ont i magen och det kändes som om det var blindtarmen eller nåt, men efter att ha skrattat lite och ätit varm soppa gick det över.
Har inte hänt så mycket idag bortsett från ridningen och att jag var och tränade senare på kvällen.
Jag och Andreas är ensamma hemma eftersom dom andra är på sommarstället, men vi överlever.


Haha lite omgjord i ps, men men..

Nej, min varma gosiga säng står helt ensam .. Får gå dit och göra den sällskap.
Godnatt!

Full fart framåt!

Dagen började med att jag försov mig, så mormor fick skjutsa mig till stallet ( tack och lov ). Sedan hade vi hoppkurs, jag hade Saffran som vanligt, och gruppen bestod av mig, Vanja, Mathilda, Linda, Martina och en privatryttare. Plutten var taggad som vanligt och gjorde galoppbyten och allt, haha söt. Är så himla nöjd med sista rundan, kändes super. Sedan skrittade vi ut i det vackra vårvädret och efter det så földe jag med Vanja till Åby och knäppte lite kort. Mysigt! Efter det har jag bara varit hemma och slappat..


Vanja & Pickan i full galopp.



Pickan.



Vanja
&
Pickan.



Is
landshäst, den fick bli svartvit ( passade bäst i det ).



Härlig kvällsol.



Jag testade ännu mer med kameran.

Haha, känns som att det blev lite mycket hästbilder men men.
Nu ska jag duscha och sova, godnatt!


The Univited

Jag vill se The Univited ( en skräckfilm ) som har biopremiär den 17 april.. Verkar asbra!



Den unga Anna återvänder hem efter att ha tillbringat en tid på en psykiatrisk klinik, dit hon skickats för att få hjälp att hantera sina upplevelser i samband med moderns tragiska död. Men hemkomsten blir allt annat än vad Anna hoppats på. Under vistelsen på kliniken har hennes far hunnit förlova sig med Rachel, den kvinna som vårdade Annas mamma. Ganska snart börjar Anna fatta misstankar mot Rachel, och bestämmer sig för att undersöka händelserna kring sin mors död. Och en dag förvandlas hennes misstankar till ren skräck, när hennes mors ande söker upp henne, anklagar Rachel för mord och kräver av Anna att hon ska hämnas. Anna försöker varna sin far, men när han vägrar lyssna, tar hon och hennes syster Alex saken i egna händer och börjar gräva i Rachels tvivelaktiga förflutna. Men Anna underestimerar Rachels styrka, vilket får oanade konsekvenser...


Nitlott


Mischa Barton
lyckas nästan alltid med sin mixning och matchning, men ibland misslyckas även hon..

Sunday morning

Hejsan svejsan!
Söndag idag, och det känns inte deprimerande .. Påsklov! Fast jag ska ändå gå upp ganska tidigt imorgon, det är ju hoppkurs måndag - onsdag. Ska bli skojsigt!
Idag har jag bara tänkt att prova min kamera och sen senare ikväll åka och träna. Är bara skönt att vara hemma och slappa ibland.


Bild från igår.

Nej, nu ska jag faktiskt äta frukost.. Det blev bara macka till lunch igår och ingen middag ( bara massa godis ) så jag är lite hungrig nu. Pusshej leverpastej!

Oh happy day

Hejsan! Jag bloggar som sent vanligt, klockan är strax före tolv.. Men vi låtsas att det fortfarande är lördag!
Idag åkte pappa och jag och fixade legitimation på polishuset. När man ska ta kortet så ska man ju vara "alvarlig" och inte skratta, men det var skitsvårt att inte skratta så på kortet ser jag helt miffo ut eftersom jag försöker hålla mig för skratt.
Sedan åkte vi vidare för att köpa systemkamera, tjiho! Det blev en Nikon D60, kameraväska, UV-filtergrej, blixt, minneskort och andra saker som man behöver till. Kameran är iaf super! Tack papsen och mamsen.
Efter det var jag hemma någon timme och sen åkte jag vidare till stallet eftersom vi  ( US ) ordnade frossarkväll. Vi hade köpt typ 15 kg godis, massa chips, läsk och popcorn till typ 40 barn och oss. Jag kan utan att överdriva säga att jag håller på att spy. Men kvällen blev iaf väldigt lyckad och barnen verkade ha superkul, fast inte roligare än oss haha!
Och vi körde en klassiker, barnen mot US i brännboll .. Alltså 40 st barn mot mig, Rebecca, Vanja, Lova, Linda, Mathilda och Christine. Mikaela var poängräknare och Lisa fotograf. När vi spelade brännboll så råkade jag skjuta upp bollen i taket på ridhuset, smart som jag är! Sen kom jag hem vid kvart i elva någon gång, eftersom jag tog bussen från stan.


Några av mina första bilder med den nya kameran ( oredigerade ).

Godisbitar



Jag är kär i dom här skorna! Åå så fina!
699kr från Scorett.


Från Nelly.com, 299 kr.


599 kr från Scorett.

Från Forever21, 320 kr!

Glassig start på påsklovet

Jag älskar vädret ute, jag älskar att det är påsklov nu, jag älskar allt just nu! 
Det måste ha varit runt 30 grader i solen när vi satt ute, så jag, Eva & Lisa bestämde oss för att gå och köpa glass. Vi köpte en citron/kaktus-sorbet och delade på, mumsa, + godis och sedan kom Henke med chips också.. Haha tjockisar vi är. Men vad gör man inte när solen kommer fram?
Förresten så tog jag moppen till skolan idag ( vårtecken ) och igår hade vi ridlektion ute, också ett vårtecken!
Efter skolan, som inte kändes så lång faktiskt, åkte jag till gymmet. Nu är jag hemma och vi ska laga något italienskt till middag.



Utanför skolan! Jag, Lisa och Eva mumsade på våran sorbet och Matilda och Josse var likisar .. Plus att båda köpte piggelin, det gjorde dom inte mindre lika precis!

Puss på påsklovet och alla glada!


News from Nelly.com

Mamma råkade väcka mig tidigare, hon visste inte att vi hade sovmorgon. Det var i och för sig bara en halvtimme tidigare, men ändå..


Nyheter från Nelly.com. Love it!

Nu ska jag äta fil och macka och kolla på Jimmy Neutron, see you guys later.

Heaven's on fire

Passet var asroligt! Haha det roligaste var när man skulle dansa till en Grease-låt eller till Heaven's on fire! Jag & Matilda bestämde att vi ska gå på det nästa vecka också. Eftersom jag har missat att blogga två dagar nu, så blir det lite extra många inlägg idag.. eller två stycken iaf, haha!


Lite bilder från det härliga vårvädret idag.. Mysigt!

Men dom säger på radion att det ska bli kallare imorgon, blä på det i så fall! Nu kändes det ju som att den här "värmen" skulle hålla i sig, suck. Haha, var det någon mer än jag som gick på aprilskämtet de hade på radion imorse? Att Daniel och Viktoria skulle gifta sig i Uppsalas domkyrka för att Stockholms bara rymde 600 pers.. Men det lät ju iaf rimligt.
Haha pappa sa att förut, för jätte länge sen, hade dom sagt på nyheterna att om man trädde en nylonstrumpbyxa över tvn skulle man få färgtv. Bästa aprillskämtet ju, och det var tydligen många som gick på det! Nu för tiden drar dom ju bara tråkiga.


Dagens outfit, eller vad man ska kalla det.. Förlåt för dom fula bilderna, min kamera suger.

- Tunika från Ginatricot
- Svarta leggings
- Örhängen från Ginatricot

Nej nu ska jag läsa lite och sen sova. Vi har ju sovmorgon på torsdagar, halv elva, det är niiice!
Pusshej

April april din dumma sill

Det har inte gått att logga in på min blogg i två dagar, pain! Men nu har jag fixat det och allt fungerar som vanligt igen!

Det är ju förfan vår ute! När jag kom hem och kollade på termometern var det 20 grader i solen, iiih! Nu börjar ju sommarkänslorna komma, gud vad jag längtar. Våren kom till första april också, det passade ju bra.
Vår skola är verkligen sämst på att komma på aprilskämt. Först så ropade rektorn ut i högtalaren att det hade varit loppor i hela skolan och att dom hade fått ringt några som skulle komma och ta bort det. Ja det var ju roligt.. (not?) Sen när vi skulle äta ändrade dom skylten där det står vilken mat det blir till något jätte konstigt äckligt, kom inte ihåg var det var. Också jätte roligt. Det enda vi gick på var att dom hade skrivit att hur många lärare som helst var sjuka på en speciell skylt där man kollar det, men vi gick inte på det så länge.. Alltså dom kunde ju kommit på något lite roligare, haha!
Nu har jag varit hemma en stund och kört med min moppe som pappa försäkrade igår, ska ta den till friskis&svettis sen också. Jag & Matilda ska gå på ett airobics/dans pass sen klockan åtta, dom passen brukar vara skitroliga iaf!
P.s Jag kom upp till 48km/h på moppen. Inte illa, huh? Hahaha! D.s



Sommar, sol, bad och glass! Längtar ihjäl mig!


RSS 2.0