Vilse

Haha lyckat --> Idag när jag var ute och sprang skulle jag springa en ny runda som mamma och pappa brukar springa. Pappa sa klart och tydligt att jag alltid skulle fortsätta på den vägen som gick åt höger, och det gjorde jag också. Efter ett tag kom jag in på en liten mindre väg som ledde in i en ko hage, "okej!?" tänkte jag och sen fortsatte jag. När den lilla vägen tog slut kom jag ut på en stor åker, och jag tyckte att det verkade ganska konstigt att man skulle behöva springa genom gräs som gick upp nästan till midjan så jag försökte ringa pappa, men inget svar. Jag fortsatte springa genom massa åkrar, jag visste ungefär åt vilket håll jag skulle, tills jag var helt vilse. Då kunde jag inte heller springa tillbaka. Så jag fortsatte springa, genom ännu högre gräs, mer åkrar och större skogar, hoppade över diken och hade ingen aning om vart jag var på väg. Det var inga hus i närheten heller, så jag kunde inte fråga någon var jag var. Efter mer än en timmes virrande såg jag till slut en bilväg, så jag sprang på den, först åt fel håll, men sedan började jag känna igen mig. Efter nästan en och en halv timme var jag tillbaka igen. Tumme upp!
Annars har jag inte gjort så mycket idag, det har varit ganska dåligt väder.

Jaja, det var min lyckade dag.. Hoppas jag inte har allt för mycket fästingar (!)
Kram


Fishes

Idag har det varit superfint väder här, så jag har hunnit med att springa, ligga och läsa i solen, plocka blommor (hihi), fiskat, badat, ätit god grillad mat, åkt båt .. och åkt mer båt!



Gissa vem som fick två gäddor? Inte för att skryta men, jag vet att jag är master på att fiska haha. Alla fiskar vill till mig ... Pappa fick också en gädda.

Framme


Har kollat på Allsång på Skansen och Morden i Midsummer, nu ligger jag här och gosar med missen.


Mindre än 1 månad kvar tills skolan börjar .... ;O

I bilen

Sitter i bilen på väg till landet, pappa har köpt trådlöst internet så jag kan vara inne på datorn medans vi kör.
Igår var jag med Eva, sedan åkte jag och mamma till Ikea och köpte lband annat en tavla till mitt rum. Det blev faktiskt jätte fint. Haha, jag mamma och pappa åt sushi till middag och det var inte speciellt got.. Men jordgubbarna efteråt var goda. Sedan var det ju Beck också, bäst som vanligt.


Lite snygga outfits.

Sommarjobbet = over

Klockan är inte ens tio och jag funderar på att gå och lägga mig.. hmm.
Aja, filmen var bra igår, men med ett dåligt slut tyvärr ;/ . Åå juste, jag har fått en ny favorit smak på bubbelvatten.. dadam dadam ---> Ramlösa mango. Den är jätte god (intresseklubben antecknar), så prova den!
Idag hade vi en slappdag i stallet, gjorde inte speciellt mycket förutom att rida. Vi red tre hästar var. Det var rätt skönt med tanke på att jag inte orkade göra någonting (fråga Josse, haha).



Nu på kvällen var jag ute och sprang med Carro, snacka om att hon är värsta maratonlöparen.. Jag trodde jag skulle dö i uppförsbackarna. Jag klarade inte riktigt av Carros tempo haha, jag håller mig till att springa långsamt och länge. Men om jag skulle haft en häst att rida på, då skulle det gått undan... (!)

Free

Skönt med en ledig dag. Vaknade vid halv elva kanske, very nice. Det var 26 grader ute redan då, och knappt några moln på himlen! Stack ut och sprang knappt en mil och det var döööööö varmt. Jag HÄLLDE över mig vatten, haha.
Sedan åkte jag och Eva (som kom hem från Åhus igår) till Skaris och badade. Eller ja, det var bara jag som badade...
Ikväll ska jag och lillasyster gå och se nya Harry Potter filmen. Hon tycker det ska bli jätte roligt att gå på bio ensam med mig, utan någon förälder (WOW, haha).

Hästö

Lite bilder från när jag och Ellen var på mitt sommarställe.


Vad vore en sommar utan fiske !?


Och havet?



Nu är det dags för fredagsmyyyyyys! (OLW)

Sitter framför tvn och kollar på Golden League, snart är det Usain Bolt som alla väntar på. Friidrott är faktiskt väldigt roligt att kolla på.
Idag var det näst sista dagen för mig på jobbet. Man skulle ha en stegräknare när man jobbar i stallet, man går hur mycket som helst. Idag ängnade vi nästan hela dagen åt att flytta olika hästar till olika hagar, och ta in/ut dom.. Vi gick säkert flera kilometer sammanlagt, så jag är helt slut i kroppen.
Jag har varit grillmästare idag också, mamma och jag grillade revbensspjäll á la Ernst haha. Vi blev lite inspererade igår. Men nu har dom andra kommit hem också, vi åker till sommarstället på söndag kväll tror jag.



Puss & godnatt

Juste, jag är ledig imorgon!!!

Torsdag

Hann inte skriva igår men jag jobbade i alla fall, var ute och sprang sen på eftermidaggen och sen var jag hos Julia en stund på kvällen eftersom mamma ändå skulle dit.
Haha på lunchen diskuterade jag, Linda och Lisa ingenting mindre än ... MAT! Någon som tycker att våffla med gravad lax och creme fraiche låter gott !?? Haha. Det tycker Linda om i alla fall..  


Femte dagen Mallorca

Andreas hade kollat ut en strand på ett kort som låg mitt emellan två höga klippor (ascool) och ville åka dit. Vi beräknade att det skulle ta ungefär en timme med bil. Efter 4 timmar var vi framme, efter att ha kört fel, kört på små slingriga vägar i bergen och behövt åka tillbaka pga avstängda vägar m.m. Men stranden var faktiskt väldigt fin.


Man fick gå igenom grottor för att komma dit.




"Fönster" genom grottorna, mamma och bergen.


Stranden och havet, Sofia och Andreas.



Sen på kvällen var de några som tände ljus och dansade konstiga danser på våran strand haha. Plus pappas goda mat.



Fjärde dagen Mallorca

Har knappt några bilder från den här dagen, men vi var i alla fall på en strand nära våran by. Sedan på kvällen hade jag bränt mina ben eftersom jag inte hade någon handduk över dom (hade haft det dagarna innan) och det gjorde så jävla ont att knappt kunde gå ner till resturangen när vi skulle äta..


Sommarjobb

Jahapp, då var första jobbdagen av fyra avklarad. Det var vel ingenting nytt direkt: städa, fodra, halma, in/ut hage, visitera hästar m.m. Juste, vi red lite idag också (jag, Linda och Josse). Det var flera veckor sedan jag red senast och det känns jätte jätte länge sen. Det är det enda dåliga med sommaren, att inte kunna rida lika mycket.
Jag är förvånad över att jag inte är trött eftersom jag sov kanske fyra timmar inatt.. Jag hatar att inte kunna sova. Men dom timmarna tar jag igen inatt.
Jag har varit hemma en stund nu och duschat och så, för när mamma kommer hem ska vi åka och hälsa på min gammelmormor. Hon fyllde 99 år för några veckor sen, känn på den ni.


Nya Harry Potter filmen har ju haft premiär nu, måste gå och kolla på den.. Och på Ice Age 3 också haha!

Inköp


Väska 200kr H&M
Plånbok 150kr Accent



Kavaj 400kr Veromoda



Tröja 150kr Ginatricot



Linne 200kr H&M



Kavaj 100kr H&M


Thuesday

Gud, det var skönt att sova ut imorse. Imorgon börjar jag jobba och då börjar jag vel klockan 7 eller nåt..
Jag cyklade i alla fall ner på stan vid tolvtiden och var där i några timmar. Köpte bland annat en väska, två kavajer, plånbok och två tröjor. Kommer bild på allt senare. Sedan när jag kom hem fick jag jätte ont i magen, jag kunde knappt stå upp, men det gick över senare. Jag har också tankat moppen och varit ute och sprungit, så jag har hunnit med mycket idag.
När jag var nere på stan såg jag att cubus skulle öppnas där duka låg förut, äntligen lite nya affärer. Alla vet säkert redan om det, men jag har inte varit på stan på hur länge som helst så.



Någon mer än jag som tycker att Allsång har varit ovanligt tråkig i år? Den enda som varit bra har faktiskt varit Johan Palm, tro det eller ej. Jag är verkligen inte något stor fan av honom. Men nästa vecka ska Kevin vara med, och det höjer ju nivån haha.

Drar ner på stan nu


Tredje dagen Mallorca

Det var den enda dagen det var lite molnigt, så vi passade på att åka till Aqualand. Direkt när vi kom in skulle man fotograferas och utan att jag märkte det hade dom satt en papegoja på min axel, haha. Sen satte dom (utan att jag märkte det igen) en stor fet orm runt min hals. Det var coolt.
Där inne fanns det massa roliga vattenruschbanor och grejer, och det fanns världens roligaste ruschbana också. Den var jätte brant och så satt man på en liten plastbåt och åkte jättesnabbt och sen när man kom till vattnet studsade man jätte långt. Vi fick till och med mamma att åka den, det var roligt haha.
Efter vi varit på Aqualand så åkte vi till Palmabeach och badade och så, och sen åkte vi hem och åt en jätte god middag á la pappa igen!



Palmabeach, mina brillor i sanden (intressant jag vet) och Sofia.


Sleepy day

Idag skulle jag gått på stan med Eva en stund, hade behövt kolla lite saker, men jag sov kanske bara en timme i natt så jag var helt slut. Jag försökte hålla mig vaken, men vid kanske två på dagen så somnade jag och sov några timmar i alla fall. Det var skönt, nu slipper jag bli så trött imorgon. När jag vaknade så hade jag ingenting att göra, är ju ensam hemma, så jag började baka bullar.. Ska överraska mamma när hon kommer hem ikväll! Dom blev bra i alla fall, tror jag.. Jag har inte smakat dom än (hihi).



Både kanel- och vaniljbullar.



Det har kommit både jordgubbar och körsbär i våran trädgård nu, och jordgubbarna är muuuuuums!

Någon mer än jag som ska se Beck ikväll? Blev överlycklig när jag kollade i tvtidningen att det skulle vara ikväll. Åå jag älskar Beck!

Dag 2 Mallorca

Vi åkte upp i bergen med bilen. Det var hur smala vägar som helst (man kunde knappt möta någon annan bil) och det var stup nedanför. Ibland kom det massa motorcyklar som körde i säkert 100 km/h och svischade förbi också, haha! Efter vi kört en bit så åkte vi ner, genom en jätte gullig liten by, till en liten strand med jätte höga vågor.


Vi åt lunch på en ställe som låg precis över vattnet. Haha, jag och Andreas blev likisar.


Sedan GICK jag, Andreas och Sofia upp till byn i den stekheta solen. Det tog typ 15 min, men det var jobbigt eftersom det var så varmt och uppförsbacke hela tiden. Det fanns jätte mycket apelsinträd, citronträd och vindruvor så Sofia gick in och pallade en apelsin. Det måste ha varit den godaste apelsinen jag någonsin smakat. Vi träffade på lite åsnor också.

Sen på kvällen så gjorde pappa jätte god mat, så satt vi och åt på balkongen. Mysigt.

Borta bra, hemma bäst

Nu har det hänt mycket sedan jag skrev sist .. Jag har varit på Ellens sommarställe, sedan åkte vi till mitt och efter det drog det vidare till Kroatien med Eva & Carro. Allt har varit myyyycket skoj! Höhö :-D
Och jag som inte ens lagt upp allt från Mallorca än.. aja, det kommer som det kommer. Tog nästan inga bilder med min kamera i Kroatien, så jag tar av dom andra sen.


Skönt att vara hemma igen, har saknat Sverige. Nu längtar jag till sommarstället igen, men ska dit nästa vecka för den här veckan jobbar jag några dagar.

Ska kolla på en film på 6:an snart, om jag orkar ( kom ju hem i natt .. ). Idag har jag inte orkat gjort någonting speciellt, städat mitt rum, varit ute och sprungit och gosat med kissemissarna.


Visst blev det fint ?

RSS 2.0