Sommar & sol

DEN FÖRSTA RIKTIGA SOMMARHELGEN - guuuud så härligt! Måste erkänna att jag bränt mig lite på axlarna eftersom jag glömde smörja på solkräm JUST där! Haha, det är ju där man brukar bränna sig. Annars har man vel fått lite färg.
Igår hann jag med att bara ligga ute och steka, åka till stallet (i shorts & linne, och det var bara skönt när det fläktade), putsa fönster, vara med Eva och sen på kvällen kolla på Robinson. SKANDAL ATT ELLENOR VANN! Men ändå nästan komiskt haha ..
Idag gick jag upp tjugo över fem ... ja ni hörde rätt, fem. Åkte till stallet och var funtionär från kvart i sju på morgonen till halv ett. Sedan åkte jag och kollade på Andreas fotbollsmatch och sen har jag varit hemma och somnat på studsmattan som alltid när jag ligger där i solen. Sedan vaknar jag alltid upp och mår jätte illa och är helt uttorkad. Jag har varit ute sen halv sju imorse till halv fem, och det känns. Känner mig helt slut. Men ska ändå åka och träna intensiv nu, eller om det blir gym .. Har inte bestämt mig riktigt.


Katter kan också steka i solen


Tyckte den här bilden blev ganska cool, speciellt ljuset.


En sur Sara efter Robinson-finalen.


Pusshej


Bombhot på skolan

Haloha!
Oj vad det känns som man har sprungit mycket på bara några dagar. I söndags var det ju träning som vanligt, på måndagen tränade vi springning på idrotten (b.la 800 m), igår var det friidrottsdag och idag hade vi springstafetter på idrotten och sen sprang jag när jag kom hem också. Jobbigt säger jag bara.
Idag när vi hade spanska (näst sista lektionen) ropades det ut i högtalaren att skolan precis hade blivit bombhotad och att alla skylle utrymma skolan. Sebastian (spanska läraren) fick panik typ och sa att alla skulle gå efter honom haha! Men vi hämtade i alla fall våra saker och cyklade hem. Det skulle förvåna mig om det var på riktigt, men det är ju bara bra för oss att vi får sluta tidigare. Go Eriksberg!


Nu är det Champions league final, tror att det är några mer än jag som ska se i alla fall. Go Barca! Ronaldinho eller ej, dom är fortfarande bäst .. (fast lite sämre haha)

: )

Summer 09 on it's way

Det blir ett snabbt inlägg.
Älskar vädret idag, SJUKT HÄRLIGT! Det måste ha varit över 20 grader i skuggan. Efter skolan så åkte jag & Eva ner på stan och jag köpte ett par skitsnygga corallfärgade (INTE ORANGA) shorts med hög midja. Visar bild på dom sen. Vi köpte jordgubbar också, och det var muums. Sen såg vi en tjej med orange hår, det var verkligen helt orange med typ grön utväxt (haha?).


Bild från balen.

Förresten så sjöng jag upp idag på musiken, jag vågade!!! Först så tvekade jag jätte mycket, men gjorde det till slut. Det gick ganska bra faktiskt och musikläraren sa att jag hade en jätte fin röst, och det var ju roligt att höra! :D

Puss&kram

Back on track

Drar & tränar intensiv, ska bli jätte skönt. Har inte tränat på över en vecka om man inte räknar ridning/idrott.
Jag vet - jätte dålig uppdatering den här helgen, men det kommer en samanfattning sen.


Kate Moss for Topshop once again and more beautiful cloths


Prom

Återigen dålig uppdatering..
I tisdags hoppade jag O'boy, och det var jätte jätte länge sen. Det gick så j***vla bra, han var skit taggad och hoppade allting klockrent, utan att ens tveka. Duktig ponny.
Igår (onsdag) så försov jag mig och fick ta moppen till skolan, hann precis. Vi hade friidrott på idrotten (tränar inför friluftsdagen) och det var roligt, förutom att jag mådde illa. Det kan ju berott på att jag inte hann äta någon frukost kanske? Efter skolan så skulle jag ner på stan med moppen, har aldrig ställt den där, så Josse åkte först med sin moppe och visade vart man kunde ställa den. Sen gick jag och köpte mina skor, Josse & Henke var med också, och sen åkte jag hem till godaste middagen. Det blev grillat kött med greksallad, majskolvar, grillspett och god sås.. Muuuums.


I like them! Dålig camkvalité btw.
349:- från Din Sko


Idag är det ju dags får niornas avslutningsbal, och våran ska äga rum på Skarholmen (vid vattnet). Imorse när jag vaknade såg det jätte fint ut och solen sken, men nu har det börja mörkna mer och mer. Får hålla tummarna på att det inte blir regn. Så idag ska jag vel inte göra så mycket på dagen förutom att göra mig iordning och så, sen vid sex så drar jag till bästis. Gissa vem som ska åka limosin till balen?

Kram

Sandaler

Sitter i skolan och tråkar, ska ha prov om en timme ungefär så jag ska plugga lite till det snart. Sen ska jag ta moppen till stallet och rida. DET SKA BLI DÅLIGT VÄDER PÅ TORSDAG, ALLTSÅ PÅ VÅRAN BAL! Jag ber till gud att det blir skinande sol, det skulle sitta fint! Orkar inte bli dygnsur av regnet.


Dom här skorna ska jag, Sara Åkerblom, köpa imorgon (om dom har kommit i butik). Så sjuukt snygga, visst?
I like them very much hihi.

Sjukling

Dagen kan samanfattas med ett ord, sovit.
Har ont i revbenen för att jag hostat så mycket, så nu vågar jag knappt hosta mer.


Bjuder på en glad bild för att jag inte var särskillt glad idag. Imorgon blir det en bättre dag, förhoppningsvis.

GODNATT

Övernattning på UPK

Skriver om lördag+söndag.
Jag, Lova, Christine, Linda, Vanja, Micaela, Anna, Linnea, Matilda, Ingrid, Rebecca och Jenny sov uppe i cafeterian och det blev inte så mycket sömn för oss, haha.. Sov sammanlagt max två timmar.  Först var det Lova som höll på och dryga sig och väckte mig hela tiden och sen vaknade jag av att Anna höll för min näsa så jag typ inte fick någon luft, det var skitläskigt haha. Då gav jag upp att försöka sova. Klockan halv sex, kanske det var, så somnade jag på Lindas madrass (jag hade ett TUNT, TUNT liggunderlag) och sov i en dryg timme innan vi skulle upp och göra frukost.
Jag åkte hem sen vid tolv ungefär. Skulle lägga mig på studsmattan och läsa, och sen vaknar jag upp på min bok några timmar senare. 

Blev mycket bilder, så dom är i miniatyrer (dvs "klicka på dom") :


Lova, Linda, jag, Christine och Vanja.


Snygga


Jag, Christine, Mathilda, Vanja


Linda in action, hahaha!


Becca in action!


Jag in action.


Lisa in action.


US är fortfarande obesegrade.. mohaha.


Sandra, Vanja, Julia


Vanja (hennes hår!) & Christine söta.


Nice


Bajs


Misslyckat.. Och jag flashar min mage


Snyggt.


Christine, Rebecca, jag i sovsäcken, Vanja


Christine, Jenny, Rebecca, Lova


Hästarna hade roligt på morgonen.


Rikki.


Haha, söt!


Barichello


Ehm.. ja (?)


Jag & Vanja


Tipsrunda


Haha, varför är Vanja med på varenda bild? Linslus

Juste, Norge vann melodifestivalen. Grattis till dom. Inte för att jag varken diggade honom eller låten särskillt mycket, men inget land var igentligen bra (som vanligt).

NEJ, NU SKA JAG SOVA, FAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖNT!

pusshej leverpastej

Eurovision today

Jag fick pengarna tillbaka för mina skor igår, så det var ju bra i alla fall. Haha, jag ska köpa några som håller mer än två gånger. Sen åkte jag och Lova till Willys för att handla. Det var ju inte lite vi handlade, två fulla kundvagnar för nästan 3000 kr.


11 kassar och 4 backar med läsk tror jag det blev :o

På kvällen åkte jag till Carro där Astrid också var. Jag & Carro äger så hårt på Guitarhero, bara så att alla vet. Förresten var det någon som såg det där programmet om Tingeling på ettan? Haha, ryska regeringen tyckte att dom som kommit på den borde sättas in på mentalsjukhus (?)


Mina snygga skor från Skopunkten.

Idag åkte jag till gymmet vid elva ungefär, sen har jag hunnit göra rent min moppe också. Så nu skiner den! Det är jätte fint väder, HAPPY! Snart ska jag ta moppen till stallet och sen sova där. Så jag ska packa ihop lite saker först.
Någon som ska se Eurovision song contest idag? Man måste vel heja på Sverige, även fast årets bidrag s.u.g.e.r. Vad har hänt med svenska folket igentligen? Vi skickar bara sämre och sämre låtar ..


Skulle varit bättre om vi skickat Tingeling, haha!

Juste, fick mammas gamla raybans, hihi! Dom är lite stora, men dom funkar.

Puss&kram skumbanan


Kevin Borg

Hejsan! Sitter här hemma och är sjuk, och vad underhåller man sig med? Musik såklart. Sitter och lyssnar sönder på Kevin. Han är så grym så att det finns inte. Kärlek.


Jag får alltid tårar i ögonen när jag lyssnar på det här klippet. Underbar rakt igenom.


Living on a prayer



Bara för att den bästa kvällen inte kan beskrivas med ord, så brukar jag beskriva den med det här klippet.. Haha, helt sjukt!


Senare idag ska jag och Lova handla till skötarlägret. Ska också försöka byta mina skor som gick sönder efter att jag använt dom två gånger, suck.

Pusshej

Jumpsuits

Dagen har varit tråkig, och tråkig. Och jag ska inte klaga för det är jag själv som har gjort den tråkig. Har bara klagat på min hals, den dödar mig, och tråkat hela dagen. Förlåt för att jag varit osocial, i know you forgive me! Haha! Men det blev lite roligare på svenskan när jag fick Bubblejump (ett spel) till mobilen. Haha jag vet att jag är töntig. Men det är inte jag som är besatt av det, utan Kalle. Men det är igentligen fusk, för han kör med liten skärm och då blir bubblorna större.
Förresten så gick träningen sääämst, blää.


This can make me feel happy. Ubersnygga jumpsuits från Asos. Det är så irriterande att man måste beställa dom, för det är bara jobbigt.

Nu ska jag sova. Klockan är tio, jag vet, men jag är trött + min hals gör ont + mitt huvud dunkar. Blir nog ingen skola för min del imorgon.

Förresten Eva, så fick jag också dom där rabatterna på H&M. SARA IS HAPPY!
P.s bara 18 skoldagar kvar till sommarlovet! D.s

Sweet dreams

Operation Dagsverke

Operation Dagsverke idag och jag & Ellen rensade ogräs och lite annat. Vi hittade myrbon överallt och det var inte lika trevligt, jag hatar pissmyror. När vi var klara satte vi på grillen och grillade kyckling. Till en början fattade dom eld, haha (?) Men det blev gott till slut.


Ellen


Oh yeah!


Roligare att fota.


Roligare att fota.


Sofia.

Nu ska jag öva in lite länder och sjöar. Danspass sen, haha!
Pusshej!


Tuesday

Jag tror jag ska börja att ha en "dagens roligaste" i min blogg, haha! Men iaf, dagens roligaste var i alla fall att Sam lurade i Simone (såklart) att han hade amfetamin, i själva verket var det vaniljsocker. Då drog jag några blad från en växt och lurade Erik att jag hade hasch. Inte för att han gick på det, men det var iaf roligt.
Nu till nationella provet i kemi. Stackars er som kaske får ha det. Det var inte ens kemi, det var helt wierd. En fråga var till exempel: hur kom det sig att man från första början kom på olje raffinaderier? Haha, vad fan har det med kemi att göra? Aja, det gick helt okej iaf.
Träningen med Clou gick jätte bra. Har inte kommit på hur mysig hon är förrens nu.


Linne a la H&M. Me like!

Snart kommer Ellen, så jag ska snabba mig och äta middag.. jag vet, klockan är snart nio. Men det är en vanlig middagstid för mig, typ.

Blondinbella

OMG, BLONDIN - GRIS - BELLA ska göra filmdebut. Haha kommer nästan bli lite roligt att se henne göra bort sig.


Klicka på grisen för att komma direkt till inlägget där hon skriver om sin "filmroll".

I like to move it

Imorse cyklade jag till skolan i spöregnet, sen när jag kom fram fick jag reda på att vi skulle spela fotboll .. UTE. Haha, men igentligen gjorde det inte så mycket eftersom jag redan var blöt.
Det roligaste på hela dagen var i matsalen, jag trodde jag skulle dö av skratt. Vi står i kön till maten (det var ganska lång kö och mycket folk) när en av mat-tanterna vänder sig om till Eva och skriker " POTATIS! ".  Hahahaha. Sedan efter ett tag när vi håller på att ta mat vänder hon sig till Eva igen och skriker " KÖTTFÄRSLIMPA! ". Hahahaha, jag skrattade så jag fick ont i magen.
Efter skolan cyklade jag hem (skulle igentligen gått på US-möte, men jag behövde vara hemma och plugga) och pluggade. Jag var på bästa passet också, eller i alla fall med bästa ledaren, passet är helt okej. Hon har bästa låtarna och hon ler under HELA passet, jag lovar.


Just när den här låten kom fick jag lite extra energi, haha klockrent!

Nu ska jag plugga lite mer, hejsvej!

The world's greatest

Okej, jag känner att det blir många inlägg idag.. Men, men det är vel bra antar jag. Förresten så var det jätteskönt att träna. Nu har jag ätit gott, och sen ska jag se på Mission Impossible.


Hade tråkigt och fotade lite och försökte göra att det såg ut som jag hade blivit slagen. Är inte så bra på Photoshop än, men jag älskar det, haha!


One of a kind

Har hunnit med och plugga lite i alla fall. Tänkte visa lite mer bilder på klänningen, syns mycket bättre hur den ser ut när den sitter på.


Och nej, jag har inte sådär lockigt hår. Har bara sovit med flätor.

Beautiful liar

Ska försöka plugga lite idag, både till Kemi nationella och till SO-provet. Så det blir en tråkig söndag för mig. Men sen ikväll blir det intensivpass och sen är det Mission Impossible 3 som jag ska se om jag orkar. Haha och det var inte Bond, som jag trodde igår.


Sitter och lyssnar sönder den här låten. Jag vet att den är gammal, men den är bra. Beyonce är grym på den här live-versionen.

Veckans blogg


emmamargaretaa.blogg.se

Dålig uppdatering + tråkigt inlägg

Fredag - Hade håltimme sista lektionen (biologi med cp-vikarien som är dum i huvudet) så vi drog ner på stan en stund. Träffade Astrid på stan så hon hänkade med oss. Sedan åkte jag & Eva hem till mig och gjorde ingenting speciellt. Eller jo, vi gjorde mat till min lillasyster som hon inte ville äta för hon trodde att Eva hade gjort den haha (?). Sen så gjorde vi iordning oss och tillsammans med Carro åkte vi ner till gropen för att ha fest för Anna. Vi stod där i en timme ungefär och väntade på alla andra .. måste bara påpeka att det spöregnade. Till sist kom massa folk och vi fick veta att vi skulle vara inne istället så vi drog hem med cyklarna igen. Jag, Eva, Carro, Cajsa, Karin och Astrid tog 8:an till Valsätra och sen skulle Karin visa vägen .. och hon tog ju verkligen inte en omväg, nej nej. Väl framme var det roligt, och vi började ta oss hemåt halv ett ungefär. Vi gick ända till G-sunda eftersom 7:an hade slutat gå, som tur var så regnade det inte. Därifrån tog vi buss hem och sen sov jag hos Eva.

Lördag - Vaknade vid nio ungefär, Eva sov och jag tänkte att det var onödigt att väcka henne. Så jag satte mig med mobilen och spelade spel (haha n.ö.r.d) och sen somnade jag om. Vaknade vid ett sen igen och då var Eva vaken. Hatar att vakna sent för då känns det som att hela dagen har gått. Men men, jag drog hem och duschade och så. Sen så gick vi och handlade och efter det drog vi till Carro. Jag åkte hem för att göra mat till mig och Andreas, tacos som vanligt när jag gör maten, och sen vid åtta kom Matilda, Eva och Carro hit. Vi kollade såklart på Robinson och sen såg vi Se upp för dårarna också.

Nej, nu ska jag sova. Jag älskar att sova nu för tiden, så skönt!
Förlåt för ett tråkigt inlägg, blir roligare imorgon. Pusshej

Beach 09





Flo Rida

Så skönt med sovmorgon. Börjar 10:25 på torsdagar, och det är lika skönt varje gång.
Skolan var ganska tråkig idag, hände inte så mycket. Efter skolan var det träning med plutten, gick ganska dåligt faktiskt. Sedan har jag suttit med en fysikuppgift en stund eftersom den ska vara inlämnad imorgon. Imorgon är det fredag och fredag betyder HELG. Förresten så är det två veckor kvar till våran bal, och det ska bli skoj.


Eftersom alla tjatar om att Britney Spears ska komma till Sverige, så tänkte jag meddela att Flo Rida kommer till Sverige den 7 juli. För alla er som missade honom senaste gången, här har ni en till chans.

Nu ska jag bara ringa en viss person och sen sova. Allt dåligt väder tar på mina krafter..
Godnatt

Shoes


Ballerinaskor från Indiska.


Skor från Skopunkten.


Var ute och fotade lite på kvällen.


Vattendroppe, favorit i repris.

Avslutningsfoto

Fyfan vilket hemskt väder. För några timmar sedan var det typ "hagelstorm" eller vad man ska kalla det. Det haglade, ös-regnade och snöade på samma gång. Härligt majväder.
Idag tog vi alltså avslutningsfoto och vi var så grymt snygga. Såg ut som en blandning av troll, uteliggare och luffare. Måste bara tillägga att en viss person inte ens behövde klä ut sig för att se ut som en uteliggare, bara att använda sin vanliga, snygga, coola klädstil (not).. nämner inget namn, kan bara säga att det börjar på i.



I know you like our stile.

Sen drog jag, Lajs och Eva ner till stan. Jag gjorde ett inpulsköp och köpte två par skor. Men det var ju i och för sig bra eftersom jag behövde skor. Visar bild på det sen. Vi åt mat på cafét som "älskar" mig & Eva, läs älskar med lite ironi så blir det bra. 
Vi drog vidare till Fyrishov och där blev det  bland annat klädsim (jag älskar att bada med kläder), och jag kände att jag var otroligt sexig i mina randiga långkalsonger och en illrosa tröja. När vi hade duschat och skulle byta om upptäckte vi att Evas kasse med kläder var borta, och det var troligtvis en blondin med spetsbikini som tog dom (wierd). Så Eva fick ta på sig en stor tröja och ett par leggings och sen hämtade hennes mamma oss.

Cirka 4 veckor kvar till sommarlovet!

Hej bloggen!
Igår hände ingenting speciellt, skola sedan träning + en trött Sara = soooova.
Idag har det spöregnat iprincip hela dagen, jag upprepar: hela dagen. Jag var till och med tvungen att flytta moppen så att den skulle stå under tak, annars skulle min rumpa ha blivit blöt. När jag skulle köra till stallet fick jag "motorstopp" mitt i det värsta spöregnet mitt i en korsning. Härligt va? Jag lyckades få fram moppens sista krafter och ta mig till en bensinmack.
När jag kom till stallet sen var jag dyngsur. Jag, FannyLinnea skrattade i typ tio minuter i sträck åt ett par snygga svarta ögonbryn och "Jerrys pappa-posen", som förövrigt Fanny är kung på, ni skulle bara se. Juste, måste nämna att min kära vän Lova tappade en tomat uppe på läktaren (som är full med skit) och sen åt tomaten. Hon är mysig hon.
"Dressyrade" (haha) Clou  och det gick bra, åkte moppe hem (den här gången duggade det bara) och efter det har jag varit hemma och plockat ihop grejer inför imorgon. Vi ska nämligen ta avslutningsfoto och vara uteliggare, haha! Efter det ska vi till Fyrishov och simma och efter det slutar vi. Skön dag.


Mitt hår växer som ogräs och det blir längre & längre, det gillar jag. Ge mig långt, fint, blondt sommarhår.


Stan idag igen

Imorse väckte min katt mig vid halv nio och jag kan verkligen inte somna om när jag väl har vaknat, så jag fick gå upp då. Sedan åkte jag in till stan vid 12 med Sara och Eva. Köpte ett par skor till balen och ett par jeansleggings eftersom mina förra gick sönder, suck. Jag kom också på att jag är ganska rik, trodde inte jag skulle ha så mycket pengar. Nu är klockan halv fem och jag är hemma, ska träna intensiv sen klokan sex.


Skor.


Helt vanliga jeansleggings.

Vi har inga prov eller någonting den här veckan (förutom nationella), så sjukt skönt.
Pusshej


Estocolmo

Hemma från en heldag i Sthml. Det blev lite saker införskaffade; balklänning, solbrillor & jumpsuit. Men jag som går runt i mina gamla skruttiga skor skulle behöva nya, wel wel kanske åker in till Uppsala city imorgon och kikar. En mysig dag blev det iaf med vackert väder & mycket tjockismat, haha! Aja, det blir intensivträning imorgon.


Nu fattas bara skorna.


Enkel, svart jumpsuit. Ser inte så märkvärdig ut på bild, men så snygg på.


Sunglasses. Förlåt för den fula bilden, jag vet att ni diggar mig ändå! .. not.


Det blev jordgubbar + caesarsallad vid Hötorget i solen, mysigt.


Sen blev det också Evas favortiglass, montis. Jag måste ändå hålla med om att den är väldigt god.

Vilka håller med mig om att det var rätt personer som fick lämna Robinson ikväll? Äntligen.
Nu ska jag sova sött och hoppas på att det blir lika fint väder imorgon också.

& förresten Eva, det är faktiskt "fan du har snott den".

Puss&godnatt

Unicef



Har suttit och kollat på humorgalan (unicefgalan) och jag började nästan gråta när man fick se klippen på alla dom utsatta barnen. Fyfan vad hemskt. Det var en liten tjej som hade förlorat båda sina föräldrar och var tvungen att börja jobba när hon var fem år, fem år!? Hennes jobb var att rensa fisk med munnen. Man fattar inte hur bra man har det igentligen förrens man ser sånt.

& jag tar ledningen igen!

Igår på hoppträningen så tvärstannade Saffran, jag flög av som i en volt och landade typ med huvudet först eller nåt.. Ungefär som ett dyk. Resten av lektionen gick däremot super! Men jag har tagit ledningen i avfallarligan igen, känn på den Linda, haha! Nästa vecka blir det tårta för alla.

Idag har jag & Eva varit ute i solen typ hela dagen eftersom det är så sjukt fint väder, love it. Jag har varit ute och sprungit också, Eva den latmasken orkade inte följa med.

Imorgon bär det av till huvudstaden för att hitta balklänning och lite annat smått och gott. Jag har verkligen panik, jag måste hitta en perfekt klänning och perfekta skor. Wish me luck! Om jag inte hittar någon klänning får stockholmarna se upp, då kommer jag .. någonting.


Vem gillar inte den här bilden? Grymt snygg! & jag längtar till Top Model börjar igen.

RSS 2.0