Hårfärgning

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering.
Tisdag: det 3 timmar långa kemipasset var inte så tråkigt som jag hade trott, utan faktiskt väldigt roligt. Eller jag & Astrid hade roligt i alla fall. Var vel för att båda var trötta men ändå haha! Och det roligaste på hela dagen har jag glömt bort, men det var någonting med varför en snubbe pratade konstigt av helium..
Idag: verkligen värdelös dag i skolan.. Vi hade studieteknik dag, vi skulle lära oss hur man pluggar bättre osv. Men det var värkligen värdelöst. Det enda som var bra var massagen hehe! Efter skolan cyklade jag hem till Sara där Astrid, Cissi och Karin också var. De hade färgat Saras hår som blev typ grå-grönt (sorry haha!) så vi var tvugna att åka till Gottsunda. Sara bokade klipptid till imorgon och sedan köpte Karin färg för att färga sitt hår brunt. Så jag, Sara och Karin åkte hem till Karin och färgade hennes hår. Det blev super fint verkligen! Jag åkte hem och snabbåt och sedan tillbaka till Karin för Idol. Jag älskar att vi bor 1 min ifrån varandra! :D


Det är så jäkla fint med lockigt hår och jag funderar faktiskt på att permanenta mitt.. Men då ska det inte vara små, små skruvlockar utan lite större lockar.

Natti natti! :)

Svenska hollywoodfruar


Kollar på Svenska hollywoodfruar på trean.. Haha det är ju bara patetiskt.

Måndag betyder trött

      Idag har jag:

  • varit i skolan
  • skrivit på min svenska reccension
  • kollat igenom spanskan
  • varit ute och sprungit
  • tittat/tittar på idol

Ja, det är vel det jag har ägnat dagen till.
Haha, jag hade värsta hejarklacken när jag sprang, eller rättare sagt precis i början och när jag kom tillbaka. Den bestod av mina "smågrannar" och deras kompisar. De stod och applåderade åt mig haha!

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol,
hejsvej!


Pics från i söndags


Fulisen!


Söta!


Söta!

Ni får säga till om ni vill ha bilder.. men jag har typ inga men ändå (;

P.S

87 dagar kvar till den bästa dagen på året .. JULAFTON! Hähä

Congraaatz

Bilderna får bli imorgon. Jag är så jäkla trött så jag ska ta och lägga mig faktiskt. Ibland älskar jag att sova!


Idag kommer lillasyster hem från en gympatävling där hon kom fyra av typ 34 stycken tror jag det var! Grattis, det förtjänar du! Du är bäst! :D

About you now

God kväll folks! Eller man kanske ska säga god eftermiddag.. Whatever.
Idag gick jag upp 05.15, det ni! Men så är det med ridsporten.. alltid tidiga mornar, så man får lov att vara en morgonmänniska. Vi hämtade upp Hanna en timme senare och var snabbt i stallet. Allting flöt på bra tills vi var framme i Knivsta och jag skulle gå och anmäla mig. Såklart hade JAG (alltid är det jag) glömt ryttarlicensen och gröna kortet (för er som inte "pratar hästspråk", kan jag bara säga att det måste man visa upp för att få tävla). Det är ganska långt hem från Knivsta, så vi skulle ju aldrig hinna hem. Som tur var så står det i deras dator att jag betalat för licensen iår, så det funkar ändå!
Framhoppningen gick helt okej, han var nära att bocka av mig några gånger. Men jag är berädd på hans små fjanterier, så jag sitter oftast kvar (lägg betoningen på oftast). Inne på banan gick det som vanligt, alltså inte bra. Utesluten as usual, men ingen avramling. Nu vet jag inte riktigt hur KM ska gå.. Jag ska inte bara klaga på Saffran, för jag red som en lite skitunge, men han kunde ha bjudit till lite mer. Men nej, man måste fjäska för honom för att han ska tycka det är roligt och därmed hoppa bra, och idag fungerade inte det. Sedan skulle jag haft sporrar också, men det är en annan sak. Tror inte det skulle förändrat så mycket.
Nu sitter jag här med mitt svenska arbete och har varit ute och sprungit. Ska bli en tidig kväll idag har jag bestämt. Går det något bra på tv förresten? Just det.. det ryktas att det blir tacos till middag! Det blir det aldrig i det här huset.

Ett tråkigt inlägg utan bilder och ganska "hästigt" (inte häftigt) inlägg. För er som inte är intresserade, läs inte.
Det kommer bilder från dagen sen.
Musik gör en alltid på bätte humör:

Lite ändringar i designen




Sex and the city

Filmen (Flickan som lekte med elden) igår uppfyllde mina förhoppningar. Den var jätte, jätte bra! Rekomenderas .. Men man måste nog sett Män som hatar kvinnor innan, annars blir det nog ganska svårt att förstå (jag förstod ändå inte vissa saker).
Dagen har jag ägnat till stallet och alla förberedelser som behöver göras inför en tävling. Funderar på att göra en checklista på allt som man behöver ha med. Inte bara för att det är smart, utan mest för att det är roligt att säga "check" och bocka av sakerna haha!
Imorgon ska vi alltså till Knivsta och tävla, det ska bli roligt med tanke på att jag aldrig tävlat där. Jag, Christine, Hanna och såklart Josse åker tillsammans. Vi får vel hoppas att Josse har tränat på hur hon ska använda spöt, för det lovade hon att göra ikväll haha!


Ingen har vel missat att inspelningarna av Sex and the city 2 är i full gång? Men det kanske inte är så många som vet att Sarah Jessica Parker (Carrie) och Kim Cattralls (Samantha) knappt pratar med varandra.. Det är lika mycket tjafs mellan dom som det har varit under alla SATC-inspelningar. Tråkigt ..

Länkar

Nu har jag fixat lite mer länkar till personer som har roliga bloggar! Känn er hedrade om ni är en av dom, haha! :D
Nej, nu ska jag fixa någon mat att äta innan jag åker till stan. Funderar på om jag ska ta moppen ändå.. Men det är så jäkla kallt att åka hem på kvällen!
Puss

Bio

Ska på bio med Ellen klockan nio. Vi ska se Flickan som lekte med elden, fortsättningen på Män som hatar kvinnor. Onsdagskvällen var ett misstag som jag verkligen inte ska göra om. Men dagen i Sthml var rolig! Igår hade jag hoppträning med Saffran och det gick jätte bra, taggad inför söndag! Senare igår kväll träffade jag EvaCarro & Astrid en stund också.



Plockade fram kameran och gick ut i det fina vädret.


Fina färger.


Uggsen plockade jag fram också. Men ska däremot köpa nya, dom här är inte så sköna längre.

Inköp från huvudstaden


Linne från Gina. Köte också ett till likadant fast annan färg.


Skor från Din Sko.


Pälsmössa från MQ.

Köpte också ett par vanliga jeanslegging.

Bråttom


Sitter här och kastar i mig filen. Jag har som sagt varit i Sthml idag och köpt lite saker, kom hem för inte alls så länge sen och jag ska vara vid Gränby klockan åtta så jag måste skynda mig.
Skriver om dagen imorgon, puss.

I love weekend

Så otroligt, jäkla skönt med heeeeeelg! Vi är som sagt lediga onsdag - söndag. Det blir som ett litet mini lov.
Men jag ska försöka att somna ganska snart ändå, för jag och Eva ska till Stockholm imorgon. Plus att jag är jätte trött så det behövs nog. De här två dagarna har varit DRYGAST. Igår slutade vi strax efter fyra bara för att vi var tvugna att kolla på någon spansk-jätte långtråkig-dålig-jättedålig film. Det gillas inte. Det enda positiva var att jag, Eva, Lovisa & Lisa gick och poppade popcorn till filmen.
Nej nu ska jag sova, ni får ha det så bra. Pussar

Brunett


Jag har en gång i tiden varit brunhårig.. Funderar på om jag ska färga tillbaka till det eller om jag ska låta bli. Vad passar jag bäst i? Jag vet att bilden är vädligt smickrande, men det gäller att bjuda på sig själv.

Det blir en dagens:

Humör: trött med glad för att det är sista skoldagen för veckan!
Planer: direkt hem efter skolan och sen till stallet
Lyssna på: green day - 21 guns 
Artist: green day
Tv program: svampbob imorse
Bästa: kaffe snart
Blogg: min egen såklart ? daah.. haha not
Väder: höst
Gjort: haft föreläsning om kondition och ätit lunch
Beroende: min halsduk
Känsla: happy
Sämsta: att internet är cp
Klädsel: strumpbyxor, långlinne, kofta, halsduk, knästrumpor, klackskor
Mat: frukost
Frisyr: hästsvans
Citat:
Saknad: missarna där hemma hihi
Vän: alla classmates (:
Plats: sängen
Pryl: hörlurar
Minne: höstminnen i think
Längtan: att sluta
Köp: inget

Godnatt


Mina favoriter i idol 2009




Tror det var alla i alla fall haha! Det är så många bra i år :)

Bad day

USH! Det har varit världens jobbigaste skoldag idag.. Den var verkligen hemsk.
Det började med att jag försov mig och vaknade typ tio minuter innan jag skulle cykla, så mamma skjutsade mig som tur var. Jag, Astrid, JuliaGideon och Rafik hade engelska föredrag om Australien och engelska läraren avbröt HELA tiden så det gick typ sämts och det tog typ en halvtimme så det var bara våran grupp som hann redovisa :O
Sedan höll jag på att somna hela tiden, speciellt på spanskan. Jag fick kämpa för att hålla mina ögon öppna eftersom jag inte sovit ut på hela helgen.
Det enda positiva med dagen var att jag & Eva åkte ner på stan och jag köpte en tubhalsduk från H&M (bilden) och ett par vita, stickade knästrumpor från Åhléns.
Och jag är inte pepp på att träna just nu...


Knee socks á la Gossip Girl


Vad tycker ni om knästrumpor till hösten? Hos mig går det hem. Skitsnyggt! 

Barn(och hund)vakt

Hemma igen, och 1000 kronor rikare! Värt!
Vid sju igår kväll hade jag fått både barnet och vovven att somna så då kom Ellen över dit och vi såg på Män som hatar kvinnor. Den var jätte bra, rekomenderas! Hon sov över där med mig också, så jag fick lite hjälp + sällskap :D
Idag har vi bakat kolakakor och tittat på GG. Sleepy-sunday (inte så konstigt eftersom lillkillen väckte oss klockan sex...)


Sitter och sorterar bilder på datorn.

Some music for the people






Weekend

Ändrade planer. Jag och Karin skulle haft sleepover hemma hos henne men sedan fick jag reda på att jag skulle vara barnvakt + hundvakt åt en liten valp idag till imorgon. Det blir bra att tjäna lite pengar i alla fall. Är lite pank just nu..
Nej nu måste jag skynda mig att byta om och så. Har fastnat framför tvn och MTV Music Awards.

Hejsvej

Torsdag

Hihi vad jag är glad! Saffran var så SJUKT fin idag på dressyrträningen. Det gjorde min dag!
Stannade kvar en timme extra i stallet och chillade med Linnea och hennes ****** pepparkakor, hahaha.
Har suttit och kollat på Idol som vanligt, och nu ska jag krypa ner i min säng och läsa I taket lyser stjärnorna. Hoppas att den är lika bra som alla säger, filmen är jätte bra i alla fall. Om jag orkar ska jag också läsa lite Twiligt hihi, bara för att den är så spännande.


Ni som inte har läst Twilight böckerna borde verkligen göra det. Jag var jätte skeptiskt till allt som hade med Twilight att göra först eftersom jag trodde det var en sån här "grupptrycksgrej" ni vet och det är inte riktigt min typ av film/bok. Jag såg först filmen och tyckte den var okej, men inte mer. Inte sådär UNDERBART bra som alla sa att den var. Men sedan fick jag låna böckerna av Ellen och jag kunde verkligen inte sluta läsa. Dom är så sjukt bra. Filmen är ingenting jämfört med böckerna, helt värdelös. Dom har rätt när de säger att böckerna är beroende framkallande..

"And so the lion fell in love with the lamb"
 What a stupid lamb
 What a sick, masochistic lion"

"Your my own personal brand of heroine"

"Take care of my heart cause I've left it with you"


Autumn


Visst känner man att det börjar bli höst i luften? Jag tycker många underskattar hösten, tänk vad fint det är med alla olika färger och fallna löv. Mysigt.

Vi hade den första "skrivningen" idag. Det var inte direkt ett prov, men ett stort läxförhör i alla fall. Det gick bra tror jag. Man vill ju göra bra ifrån sig ibörjan och visa vad man kan.. Det kommer bli mycket jobbigare sen också. Förövrigt är jag väldigt trött, måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid (hähä), och ska snart ta moppen till stallet.

22.26

Inget vettigt att skriva..
Kärlek till onsdagar, vi har bara tre lektioner på hela dagen och börjar vid tio! Har varit hemma och pluggat lite, tittat på gg och tränat efter det. Imorgon ska jag till ortopeden igen och få mina efterlängtade ilägg. Torsdagar är också very niice!



Nej nu ska jag sova, puss på er.

Päls


Pälsen är, som de flesta vet, inne i höst. Jag tycker att det oftast är lite överdrivet och inte speciellt snyggt, men lite päls kan vara jätte snyggt. Så ingen hel pälsjacka för min del! 

Skoldagen idag var vädligt ovärd, vi hade idrott (orientering och jag & Eva var bäst!) och sen fick vi vänta två timmar på att gå på föreläsning. På föreläsningen var det bara några som läste högt ur böcker och inget mer med det. Vi åkte ner på stan sen och jag köpte sammetsleggings och "långlinne". I want more mooooneeeey.
Nu ska jag snart till stallet, pusshej!

Och ja, jag ska ändra header..

Så fixar du sotade ögon:


Steg 1: Markera ögat med en svart kajal. Måla även innanför fransraden och inåt mot ögonvrån.



Steg 2: Applicera en mullvadsbrun skugga på hela ögonlocket. Använd pensel för en lätt effekt som inte ger så kompakt färgpigmentering. Ögonskuggebasen ska bara skimra och ge en snygg skuggeffekt.



Steg 3: Applicera en lilagrå skugga med applikator på hela ögonlocket, även under ögat. Skugga inte över hela området på ögat utan låt den mullvadsbruna skuggan ligga ytterst, som en ljusare ton.



Steg 4: Pensla på en highlighter av silverskimrande skugga på övre delen av ögonbenet, strax under ögonbrynet.



Steg 5: Böj fransarna med ögonfranstång, applicera rikligt med mascara. Fixera ögonbrynen genom att doppa en makeuppensel i lite hårgelé eller använd browfix.

.. Klart!


update from school

Sitter och kör Robinson-spelet på Blip mot Eva, Minttu och Lisa. Men jag har precis åkt ut ... buhu :(
Ska ner på stan sen efter skolan.

090914

Hej bloggen! Jag måst erkänna att jag inte varit särskilt duktig på att uppdatera den här helgen, men jag har haft fullt upp och orkar inte skriva om allt. Sådeså.

Idag kan jag däremot skriva om. Har kommit hem från friskis & svettis och ett skivstång/spinning pass, och jag fastnade här framför datorn. Ska upp och duscha snart. Skolan var som vanligt och den här veckan blir ganska lugn, mycket skönt. Imorgon ska vi ha någon språkdag, och det innebär att vi slutar klockan fyra. Ovärt.

Har anmält mig till några tävlingar också. Jag och Saffran ska ut på tävlingsbanorna igen, tjoho! Men efter torsdagens lektion vet jag inte riktigt hur det ska gå haha, han är den knäppaste hästen som finns. Har i alla fall anmält mig till KM, både hoppning och dressyr. LC hoppning och LB dressyr. Sen ska vi också till KORK och tävla hoppning (LD).


Puss på heeesten ( :



Ibland så går det, men oftast inte .. haha!



Visst är man stilig när man rider? Och man blir röd som en tomat också = mkt vatten.



Han kan faktiskt vara fin ibland



Men oftast är han en riktig fuling hihi :D En sak har vi i alla fall gemensamt.. vi blir båda lika dåliga på bild!


snyggast på denna jord


äntligen fredag

Hemma från skolan och träningen, ska äta nu och sen ska jag iväg igen. Kan tyvärr inte säga vart.


love this song

Japanen, my love

Allt kring Idol får mig att tänka på mitt favoritklipp genom tiderna, det här slår allt ingen tvekan:


roligast på länge


morning


Ska snart till skolan. Det är skolfotografering idag också, wish me luck. Inte för att jag någonsin sett bra ut på något skolfoto, men ändå!

090909

Jag älskar min skola, så sjukt korta dagar hela tiden. Idag: sovmorgon till tio, slutade runt två och då höll vi på med datorn halva dagen. Jag älskar våra datorer!! :D
Har suttit och gjort det sista på de flesta läxorna, det känns skönt. Hann också med ett Gossip Girl avsnitt, och nu ska jag ut och springa tror jag. Passet var fullbokat. 
Idag är det Sverige - Malta, eller ganska snart faktiskt! GO SWEDEN! Sedan efter det är det Idol!


Love the shoes


kate moss for topshop


Galoni-Sara

Har precis kollat klart på Idol, haha det är bäst! Hoppade med Marcato idag också och det var jätte roligt och gick jätte bra, gillar den heesten lite faktiskt. Nu är jag sugen på att dressyra mohaha.
Idag har vi varit i Gamla Uppsala med klassen och håvat efter fula insekter och vattenkryp och lärt oss om Uppsalas historia. Väldigt intressant ......


Vi var mycket schnygga i galonibyxorna, synd bara att dom läckte haha..


Julia & Selma


Nu ska jag titta på GG, vi börjar ju faktiskt 10 imorgon. Jag tycker om våra sovmorgonar och korta dagar.
NOTERA ATT VI SKA FÅ VÅRA DATORER IMORGON!!!

hinner inte ..

.. blogga! Det blir senare. Ni får underhålla er med några underbara låtar tills dess:




God natt

Kom precis hem från farmor och farfar, var där och intervjuade farfar. Han hjälpte mig att hitta lite information om Winston Churchill också! :D
Nu ska jag försöka hinna kolla på ett avsnitt av Gossip Girl, det tycker jag jag förtjänar efter att bara hållit på med skolarbete idag..


090907

Avbokade mitt pass i sista sekund bara för att vi har så j***a mycket i skolan just nu. Ska ha redovisning om en nobelpristagare på torsdag, skriva en hel A4-sida på datorn om en släkting, rita hela mitt släktträd plus massor av andra läxor. Surt. Kunde inte gå på US-mötet heller.


En kaffe latte på ett mysigt café skulle inte sitta helt fel nu ..

Nej, nu måste jag gå tillbaka till läxorna......................... BLÄ.

h&m



gossip girl



Jag och Ellen har ägnat dagen åt att såga ner våran häck och åkt och lämnat massa grenar (inte så roligt, men jag var bäst med motorsågen haha) och tittat på Gossip Girl. Nu ska jag träna, hörs sen.

2-1

JAG ÄLSKAR ZLATAN, JAG ÄLSKAR ZLATAN !!!!!!!!

sara hjärta zlatan



Victory for Sweden (i hope)

Har åkt till Boländerna och köpt lite träningskläder medan Ellen varit och tränat. Ikväll är det Sverige - Ungern. :D
Mycket, mycket roligare än svenska damerna som var sämst igår.. Och det är inte alls lika roligt att kolla på damfotboll. Men jag kommer sitta bänkad framför tvn ikväll i alla fall.
Imorse fick jag hem ett brev från Explorious med massa knäppa frågor på både engelska och svenska, så ska försöka hinna svara på dom nu någon dag.

From me to you, enyoy:

Webcam is fun

Nu är det igentligen lördag, men jag skriver som om det vore fredag.. så att ni vet.
Idag hade vi roligaste lunchrasten, vi körde bland annat hänga gubben och charader när man ska rita och på själva lunchen garvade jag så jag fick tårar i ögonen. Idag var det också sista dagen med Mohammed, han byter till fransk-klass på Katte på måndag. :( :(
Efter skolan åkte jag och tränade intensiv och sedan direkt hem för sen kom Ellen och farmor och farfar på middag. Vid fem i nio skyndade vi oss till Konsum (som stänger nio) för att hyra film. Det var någon thriller/rysare som var lite speciell, men ändå rätt bra. Men nu ska vi sova, ni får roa er med lite snygga pics;




Good night!

Träningskläder

Jag behöver träningskläder, i massor. Jag behöver nytt av allt:
- Sportbhar
- Träningslinnen
- Inneskor
- Uteskor
- Korta "cykelbyxor"
- Långa "cykelbyxor"

Ska åka och titta på träningsgrejer i helgen (dock inte det på bilden).




Idag har jag: varit och gjort en avgjutning av mina fötter för att kunna få ilägg, druckit té och ätit skorpor på mammas jobb, började skolan vid tio - slutade två, gjort ett megastort släktträd (historia läxa) och tränat skivstång/kondition med Eva & Karin. Det var jätte skönt när när jag gjorde en avgjutning av fötterna, kändes som fotmassage ungefär.

Imorgon kommer Ellen hit och sover och farmor och farfar på middag. Ska försöka hinna träna intensiv klockan fem också.
Puss & godnatt.

sleeeeeeeeeeepy

Oj vad jag verkligen borde sova.. är nästan så trött så att jag är pigg! Jag ska upp tidigare imorgon också bara för att åka och prova inlägg eller vad man ska säga, börjar egentligen tio.


Ser ni vad jag matchar? Haha ironi.. (Lägg märke till fondväggen i bakgrunden)

sometimes i love school

Ännu en till sluta-innan-tolv-dag! Love it!
Stannade kvar på skolan och åt lunch - spaghetti och köttfärsås. Jag och Eva skulle ta 11:an hem, vi kom till Gottsunda och fick gå där ifrån, i högklackat dessutom. Jaja, jag kom hem i alla fall.
Igår hade US-tröjorna kommit och dom var jätte fina, det gick också jätte bra på ridningen (även fast Waldemar skulle vila), Monarch gick hur fint som helst. Intresseanmälde mig också för intervju på Explorious (happyface).


Har tittat på Project Runway (love it!) och druckit latte.

Nu blir det danspass med Carro & Eva.
Hej så länge!


Shoes


En dålig webcambild på skorna, men man ser hur dom ser ut i alla fall.



Känner att det blev många inlägg nu.. wops!

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE PAPPA SOM FYLLER 44 IDAG!


090901


Town

Vi hade bara två lektioner idag!! Först idrott och sedan klassråd, om man ens kan räkna det som en lektion, och sen så slutade vi vid elva. Vi stannade ändå kvar och åt lunch i skolan eftersom det var god mat. Eftersom klockan var så lite, åkte jag och Eva ner på stan och kollade runt lite. Gick runt hela stan för att leta efter svarta hängslen, och till slut hittade jag ett par på Dressman.. Billigt också! Det blev även ett par höstskor och ett par vita nya tygskor, eftersom mamma råkade tvätta sönder mina. Jag måste hitta en snygg hatt också, och en vanlig rutig skjorta. Tänk er svarta jeans med hög midja, en rutig skjorta, hängslen och en hatt till det! SNYGGT! Har tänkt på att jag aldrig lägger ut bilder på saker jag köper längre, det får bli ändring på det.


Nu ska jag ta en frukt och kolla på Top Model. Senare ikväll ska jag rida också.


RSS 2.0