Saturday

Gud vad skönt med helg! Fast för mig blir det nog inte så mycket sovmorgon, ska tävla DM på söndag. Men det ska bli skit roligt. Igår satt jag & Eva och kollade på Let's Dance, och våran favorit Carl Jan åkte ut! Jag kan inte påstå att han kunde dansa, men varje gång han kom upp på dansgolvet, så höll jag på att dö av skratt. Haha, så himla rolig!


Carl Jan på dansgolvet .. Jättesnyggt, haha.

Nej, det här blir ett kort inlägg, för nu ska jag skölja ur min ipackning och sedan dra mig vidare till stallet. Ska vara barnvakt sen ikväll .. Puss

Rihanna gravid?

Från Starlounge:
Herregud, jag förlorar barnet!", var enligt National enquirer den första tanke som for igenom Rihannas huvud medan hon utsattes för Chris Browns våld.

Enligt källor till tidningen ska den 21-åriga sångerskan ha misstänkt att hon var gravid med sin misshandelmisstänkte pojkväns barn.  

Rihanna ska ha berättat för Chris om sina aningar, och vänner till paret menar att det kan ha varit orsaken till 19-åringens ilska den där omtalade natten den 8 februari.  

- Om Rihanna är gravid kan Chris ha dödat barnet, säger en upprörd källa till National enquirer.  

Chris är för närvarande åtalad för bland annat olaga hot, men åklagaren förväntas lägga till fler åtalspunkter till listan. Bland annat ryktas det om att han tänker yrka på att Chris borde dömas för mordförsök.


Jag fattar inte hur han kunde göra såhär mot henne .. Dom var så fina tillsammans ju.


Asos.com


Vad tycker ni om kläderna? Jag älskart. Allt är från asos.com, nästan allt därifrån är grymt snyggt.

Bikini - underdel 159 kr + överdel 159 kr
Grå T-shirt - 216 kr
Linne - 330 kr


Vamos a ver Harry Potter

Fick skjuts av pappa till skolan imorse, så det var skönt. Men jag fick ändå stressa som en dåre för att inte komma försent, haha sån är jag. Vi hade hk först, och jag och Eva hade hoppats på semlor eftersom det var fettisdagen i förrgår, men nej .. Det blev soppa. På spanskan skulle vi fylla i några papper, och på ett papper stod det "Vamos a ver Harry Potter" alltså "Vi ska se Harry Potter". Jag höll på att dö av garv, inte för att det var speciellt roligt utan mest för att jag tycker att Harry Potter är så töntig och att det lät så fel. Jag hade dålig humor för tillfället. Sedan på SOn fick vi argumentera mot varandra, som i ett debattprogram, och jag & Eva var bäst som vanligt.


Haha, en bild på Harry Potter iaf!

Right out of nothing

Åå, hur skön är inte känslan efter man har tränat? Man känner sig.. duktig, haha. Dagen började som alla andra dagar, med skola. Efter skolan åkte jag direkt för att träna, hade tänkt att gymma, men istället blev det ett pass för ovanlighetens skull. Styrkamedel, ett ovanligt jobbigt Styrkamedelpass. Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på musik och ska snart äta. Har inga läxor, så det är jätte skönt! Är det bara jag som är trött på snön nu? Ett tag trodde man ju att den skulle försvinna, men istället kommer det bara mer och mer! Nu vill man ju ha vår och värme, eller i alla fall jag.


Vilken hårfärg passar Mischa bäst i? Själv tycker jag den blonda längst ner.


Street lights

Okej, förlåt för alla youtubeklipp .. Men jag måste verkligen lägga upp den här! Världens bästa Kevin har släppt sin andra singel från skivan The Beginning (släpps om en vecka). Och vad kan man säga? Lyssna och njut!


Kevin Borg - Street lights

London shopping

Tänkte ta och lägga in bilder på det jag köpte i London.


Adidas tröja. Jag och lillebror delar, hihi.


Armband - från Dorothy Perkings. Som min lillebror drog sönder, tyvärr.


Hårband - från Topshop


Jeansjacka - från Mango Barcelona. Dom hade skit fina kläder i den affären.


T-shirt - från Mango Barcelona.


Tights - från Dorothy Perkings.


Tunika/Klänning - från Mango Barcelona. Älskar den!


Väska - från Dorothy Perkings.


Volang linne - från H&M


Örhängen - från Topshop.

Det var allt, tror jag! Nu ska jag gå och äta semla, det är ju fet-tisdag idag .. mumsfillibabba!

Christian the lion

Jag älskar den här videon, den är hur härlig som helst! Den som inte har sett den, måste göra det:

Back to school

Hejsan! Länge sen senast, men jag har varken haft tid eller orkat blogga när jag var i London. Idag var det skola igen, första gången på över en vecka, och det var vel inte det roligaste kanske .. Men jag överlever! Och Eva har tjatat hela dagen om någont youtube klipp när Ellen är hemma hos Paris Hilton, får vel kolla in det nu .. Är säkert jätte tråkigt bara för det (hennes humor, suck), haha. Har gymmat med Lisa idag också, alltid lika skönt efteråt. Det var en vecka sen sist, känns som jätte länge sen. Mamma har gjort semmelbullar också eftersom det är fet-tisdag imorgon. Så jag kan säga att jag längtar tills imorgon, MUMS!



L   O   N   D   O   N

Jag är kär i skorna på bilden, det enda problemet är bara att dom kostade runt 1000 kronor .. Och det har inte jag råd med, tyvärr. Annars skulle jag lungt ha köpt dom!

Skriver ett inlägg senare med vad jag köpte, hejsvej!

London

Nu ar jag i London! Vi har rest sen halv fem imorse haha.. Nu ska vi bara checka in och sen ska vi ga och kolla i massa affarer och ata lunch, ha det bra! Pappa har med sin barbara sa jag skriver ikvall.. Puss!

Saturday night

Är hemma nu från middag med US. Jag kan säga att det var tur att jag och Lova träffade Lisa, eftersom vi aldrig skulle ha hittat dit själva haha! Efter middagen stod jag och Lova vid en korsning och väntade på hennes mamma och det var massa skumma typer som åkte förbi, bland annat en liten bil med två killar i 20års åldern i.. Och efter ett tag kom dom tillbaka och stannade bilen vid oss och bara: Ville ni någonting eller? Vi bara: Nej verkligen inte. Och precis då kom Lovas mamma med bilen, så dom körde iväg! Alltså jag hatar sånt .. Vad ville dom liksom? Aja, tur att Lovas mamma kom iaf.

Jag älskar Erik Segerstedts nya låt Saturday night .. Grymt bra, man blir liksom glad av den!
Plus att jag diggar hans röst, den är skön att lyssna till:

Erik Segerstedt - Saturday night. Live från Rix Fm i Åre.

Nej, nu ska jag sova eftersom jag ska upp kvart i fyra i natt/i morgon för att åka kvart över fyra för att hinna med planet.
Är i London till söndag, så det blir inte så mycket bloggande på några dagar om jag inte får tag i någon dator!

Om vi inte hörs får ni ha det bäst fram till söndag.. Puss!

Klädkollage

Nu är jag hemma från Evas place och ska packa lite till London. Det blev inte Saw igår utan I know what you did last summer. Den var vel helt okej, inte så jätte läskig direkt utan bara äcklig haha! Jag tycker skräckfilmer ska vara som Hide and seek och The grudge, då är dom som bäst! När jag stod vid dörren hemma, som var låst, upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar (smart), men som tur var var bakdörren öppen.. Tack för det!


S.N.Y.G.G.T!
Väska - 200 kr från
asos
Tröja - 199 kr från
ginatricot
Jeansväst - 249 kr från
ginatricot
Klänning - 199 kr från
ginatricot
Armband - 100 kr från
asos
Skor - 699 kr från scorett


Nej, nu ska jag packa och sen ska jag på middag.. Skriver nog senare ikväll!
Pusshej

Nightmares

Det blev en liten stund på gymmet imorse med Eva. Sen åkte jag hem och tog det lungt en stund, åt mat och efter det åkte jag vidare till träningen. Gick inge vidare, men ändå.. Nu har jag varit hemma och duschat för trejde gången idag haha och ätit mat för tredje gången också, och ska till Eva om en stund och kolla på skräckfilm! Saw tror jag det blir! Jag älskar skräckfilmer, fast jag blir ändå skiträdd och drömmer mardrömmar.. Sen sover jag där också.


Vem bär klänningen bäst? Mischa Barton eller Paris Hilton?

Godnatt, vi hörs imorgon!


Back to blond!

Hej och god morgon! Shit vad dåligt jag sov i natt, vaknade kanske fem gånger, och katterna gjorde det ju precis inte lättare att sova. Men det känns bra att vakna upp som blondin igen, haha! Nu ska jag snabbt kasta i mig frukosten och sen ska jag & Eva till gymmet. Det blir vel att gå dit också eftersom min cykel är trasig, ush. Idag ska jag vel packa en del också, LONDON PÅ TORSDAG!, och sen ikväll blir det träning.

Var inne och kollade på asos.com och hittade dom här sjukt snygga klänningarna:

Den första klänningen passar bra till vardags, medan dom andra är mer "festklänningar".
Jag måste säga att min favorit är det svarta med vita blommorna, i love it!

Bad/good hairday

Det blev äntligen klippning idag, och det blev till och med blonda slingor i hela håret! Klippte bara topparna (eller bara och bara, det blev ganska mycket) och luggen, som varit för lång för länge. Är super nöjd med resultatet, ser ut som ett helt annat hår nästan! :o Allt gick på 1500 kronor, så det blir ju ganska mycket.. Men det är det värt jämfört med att slinga själv hemma, det går knappt!

Före (t.v) .. Och efter (t.h)
Ganska stor skillnad!

Efter klippningen blev det snabbt hem och äta middag, sen iväg med Eva till stan för att kolla på I taket lyser stjärnorna. Den var faktiskt jätte bra .. och sorglig!

Nu är jag dötrött och ska sova gott, det blir att gå upp hyfsad tid imorgon för att träna på gymmet. Godnatt!

H&M has it!

Har precis vaknat, ska göra mig iordning för att sen träffa Eva. Är det bara jag som tycker att H&M har fått in sjukt snygga skor? Jag blir sugen på att köpa allting! Plus att det är billigt och bra. Kan det bli bättre? I guess not ..

Alla par kostar 298:- förutom de svarta längst ner som kostar 349:-
Själv har fastnat för de ljusa längst upp till höger, dom är ännu snyggare i verkligheten än på bild!

Dagens planer är att vara med Eva, och vi hittar vel på något som alltid! Sen ska jag åka och klippa mig om jag får någon tid, efter det blir det antagligen gym eller något pass.. Bloggar senare ikväll! Puss

Första inlägget!

Idag har det varit en riktigt seg dag, precis som en söndag brukar vara. Söndagar är slutet på helgen och man börjar tänka på skolan som kommer dagen efter, det gör dom extra sega! Men som tur är har vi ingen skola imorgon, sportlov! Och det behövdes kan man ju lungt säga. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, åkte till gymmet en sväng också, och sen städade jag hela min garderob! Riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Nu ska jag se på Beck och sen sova, ha det bra allesammans :)

Resultatet från min städning ! Nu ser man ju i alla fall kläderna ..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0