Dag 1 (Midsommarafton)

Jag kom inte ihåg lägenheten så mycket invändigt, men utsikten var precis lika underbar som jag minns den. Direkt när jag vaknade gick jag ner till stranden precis nedanför och tog ett dopp. Jag och Sofia hann också fiska lite krabbor innan frukosten ( jag är bäst på att fiska ).



Andreas, utsikten från balkongen, blommor och en "väldigt" seriös Sara bland palmerna.
 
Vi var bara på stranden vid lägenheten hela dagen och snorklade, solade och badade. Det första jag såg när jag började snorkla var en jätte stor bläckfisk, coolt!


Krabbor

Lite senare på kvällen gick vi ner till byn för att äta middag på en resturang. Sofia undrade om det växte cocosbollar i palmerna, haha. Brain.


Jag vet att jag ser otroligt sur ut på bilden längst upp till höger, hah.


Solnedgången. Det var ju trots allt Midsommarafton, så jag plockade såklart sju sorters blommor och la under kudden.


Hemma igen!

Det har varit hur underbart som helst! Lite tråkigt att åka hem, hade gärna stannat där lite längre, men det har varit hur fint som helst idag i Sverige så spillerill.
Ska lägga upp lite bilder nu, ett inlägg för varje dag.. Orkar inte lägga upp allt på samma gång.

Imorgon ska jag och Ellen vara barnvakter fram till söndag.. Undra hur det går haha! 

Rest in peace Michael Jackson



En av de bästa artisterna genom tiderna.


Ny design

Just det .... NY DESIGN (igen). Den här gången blev jag ganska nöjd med den fakstiskt :)


En dag kvar ..

.. imorgon åker jag! Ska bli så himla härligt. Det enda tråkiga är att jag inte kommer träffa min bästavän på typ tre veckor (!!) Men jag var med henne igår iaf, ska kanske träffa henne ikväll också. Annars ska jag vel titta på några avsnitt 90210 innan jag går och lägger mig. Måste vara utvilad hihi.
Idag har jag inte hunnit göra så mycket eftersom jag var tvungen att åka till stallet klockan tio imorse för att måla med Vanja. Mina händer är typ uttorkade eftersom jag har tvättat dom med lacknafta varannan minut..
Nu sitter jag här med myskläder och lyssnar på olika sommarplågor som varit genom åren, så här får ni årets troliga "sommarplåga" :

Det är så skönt att gå utan mascara nu på sommaren. Jag har färgat mina ögonfransar, men det kanske inte syns på bilden? Men dom är lite mörkare i alla fall.

Ha en bra kväll


Tv-kväll

Sitter framför tvn och kollar på Paris Hilton my new BFF. Haha det är så töntigt att jag dör, det är därför jag kollar på det. Sen är det två avsnitt av Hell's kitchen också, mycket tv idag.

Igår var jag med Karin hela dagen och sen så sov jag där också. Idag åkte vi till Lundelska vid halv tio eftersom Karin skulle lämna in sina böcker och sen fortsatte vi till stan. Där blev det lite inköp för min del (jag har fått tillbaka mitt kort!!) bland annat två linnen, en tjocktröja, en klänning, flip flop, underkläder. Men jag behöver lite saker.

Idag har jag börjat packa lite också, för jag åker om 2 dagar!! Bort från regniga Sverige. Hoppas att det dåliga vädret har försvunnit sen när jag kommer hem igen.

Nej nu börjar Hell's kitchen, sen ska jag ta och duscha.

Pusshej.


I'm back

I fredags (skolavslutningen) fick jag en bärbar dator eftersom jag gått ut nian ( tack mamma&pappa! ) så nu kan jag blogga igen.. Våran vanliga funkar typ inte. Haha, inte för att jag kommer orka sitta så mycket vid datorm på sommarlovet, men när det är dåligt väder kanske.

Här kommer lite bilder, både från 80-tals dagen och skolavslutningen.


Kommer sakna alla.. eller ja, nästan alla i alla fall.






En söt Matilda på skolavslutningen.




Sen åkte vi hem till Josse och sov där.


Amanda




Kvällspromenix.

AJA, NU ÄR DET SOMMARLOV!

Hopp

Tävling, jag kan inte rida, gick dåligt som alltid nu för tiden.

Bilden talar för sig själv. Och ja .... jag drog med mig hela tränset.


Min klänning till skolavslutningen, inte för att man ser så mycket på bilden.. men i alla fall. Hade den i fredags också på studentmottagningen. Sedan på kvällen var vi hos Elin.

Jag åkte hem från tävlingen ganska på direkten, var så jävla besviken på mig själv. Sedan har jag bara degat hela dagen, bortsätt från att jag gymmade nu på kvällen. Nu ser jag på en långfilm på tv4. Juste, jag åt mina första SVENSKA jordgubbar för i år idag, det var så himla gott.


80-tals dag imorgon, och jag har redan börjat med naglarna.


Jag vill leva, jag vill dö i Noooorden!

Min dator har varit störd så jag har inte kunnat blogga på ett tag, men now i'm back!
Hinner inte skriva så mycket mer nu, för nu är det Sverige-Danmark i fotboll (VM-kval).


Svenska flaggan i facet som vanligt, GO SVERIGE GO SVERIGE!

Nu ska jag gå och ladda upp med lite chips. Alla håller tummarna för en seger nu, right ?! Sara hjärta fotboll.


Handelsbanken, mitt nästa offer

3 stora händelser idag:

1. BANKOMATEN TOG MITT BANKKORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jävla cpn! När jag skulle ta ut pengar kom det upp ett meddelande där det stod: kortet tillges, eller någonting.. och sen försvann den och kom inte tillbaka! Är dom knäppa i huvudet eller? Dom kan ju inte ta mitt kort bara sådär, dom kommer säkert att sno alla pengar också. Självklart att det här just händer mig. R.I.P bankomatkortet.

2. Mitt busskort slutade att funka också, tror det har avmagnitiserats (höhö).

3. När jag la undan en klänning kom jag på att jag alltid säger Åkerblom när man ska säga ett namn som man ska lägga undan den på. Då kom jag och Eva på att man kunde säga Berta istället, hahahahaha. Så nästa gång ska jag lägga undan någpot jätte fult och säga Berta ..

Köpte i alla fall en bikini idag, så här kommer bilder på både skjortsen, kjolen och bikinin.. Enjoy!



Sjorts med hög midja från Åhléns.


Kjol med hög midja från Vila.


Bikini från H&M

Det har blivit fint väder nu på kvällen, så jag sticker nog ut och springer. Jag ska få bra kondition den här sommaren, det är mitt mål i alla fall.

 

Ny design

NY DESIGN! .. like it ?

Skriver om idag imorgon ... eller det blir idag förresten, eftersom klockan är över tolv. Well, ni fattar.
Godnatt.

Losing you

Dagen började med ett konditionstest på 5km, ett ganska skönt sätt att börja dagen på faktiskt. Sedan hade vi två håltimmar, så vi åkte ner på stan. La undan en jätte söt kjol från Vila som mamma sedan köpte åt mig, kan visa bild imorrn. Efter skolan cyklade jag hem och var hemma och gjorde ingenting speciellt för att sedan åka till stallet vid sju. Vi hade US-möte.



Någon som känner igen låtarna? ( ;

RSS 2.0