Nelly.com

Dagen har gått aldeless för fort, klockan är redan fyra och det känns som jag inte hunnit göra någonting.. Jo, jag var i stallet imorse, men annars har jag inte gjort något.
Fick ingen sömn i natt heller, men jag fick inte heller ett infall att städa mitt rum klockan 2 på natten som jag fick igår natt.. Ska träna sen klockan 6, då kanske jag piggar upp mig lite.



Beauties från Nelly.com. Give it to me!


Dinnertime

Sitter här och blåser bubblor med mitt Hubbabubba. Känns nästan som att käken ska hoppa ur led om man tuggar tillräckligt länge, haha. Jag har precis gjort mig iordning och duschat efter passet, nu fattas bara sminkningen.
Idag hade jag & Vanja kurs, och det var faktiskt ganska många som kom, ca 20 stycken. Efter det tog jag bussen in till stan, och jag missade precis min andra buss så jag fick vänta i en halvtimme.. Jag tror inte bussarna gillar mig.

Nej, nu ska jag sminka mig för vi ska iväg på middag hos Elin. Skriver kanske senare, puss puss

Diplom till den som orkade läsa mitt tråkiga inlägg..

Mascara utan klumpar



Så fixar du mascara utan klumpar:

Torka av borsten
Att skrapa av mascaraborsten mot kanten av hylsan är inte idealiskt. Färgen torkar då fast vid öppningen och faller av som smulor nästa gång du använder mascaran. Torka istället av borsten mot en servett, så att du har lagom mycket mascara kvar. På så sätt undviker du att klumpar bildas på fransarna.

Kamma igenom fransarna
Ser du ändå att en klump hamnar på fransarna så separera dem med en ögonfransborste. Gör det på en gång, medan mascaran är fuktig. Väntar du för länge har fransarna hunnit torka fastklibbade i varandra, och då blir det mycket svårare att reda ut dem.

Köp en ny mascara
Om en mascara har börjat klumpa sig är den troligtvis för gammal. Mascaror har en ganska kort livslängd - ungefär var tredje månad är det dags för en ny. Och klumpar den sig redan från början så köp en annan sort nästa gång!

Om jag kunde drömma

Haha igentligen är det ju lördag nu eftersom klockan är över tolv, men jag bloggar som om det vore fredag ändå, bara så att ni vet.
Fredagar är nog den drygaste skoldagen på hela veckan, speciellt eftersom den slutar med en 80 minuters biologilektion till kvart i fyra. Den lektionen brukar alltid sluta i kaos, men nej tydligen inte idag. Eva var seg och på grund av henne missade vi 21an, fick stå och vänta i kylan på 20 som aldrig kom och missade två bussar in till stan.. Tack, haha! Sen tog vi i alla fall 20 och jag hoppade av vid f&f eftersom jag skulle gymma. Vid kvart över sex hämtade mamma mig, och vi åkte vidare till kusinerna eftersom Axel fyllde sex år idag. Jag och Ellen gjorde allt från att titta på Beck, äta gott, göra "De tre vännerna & Jerry" grimarser och att titta på kort från sommaren. Kunde tyvärr inte sova där eftersom jag ska till stallet ganska tidigt imorgon.




Fick låna den första Twiligt-boken av Ellen. Ska börja läsa den så fort efter jag läst ut den boken vi har i läxa att läsa.. Hoppas den är lika bra som alla säger. 

Nu är jag trött på att sitta vid datorn och tänker sova istället, känns som att jag behöver sömn.
Godnatt!

Like a prayer

Hejhopp! Bloggar som vanligt sent på kvällen, blir så när man har mycket att göra.
Nu känns det som att våren har kommit tillbaka igen efter snöstormen i tisdags, vi satt till och med ute och jobbade idag på spanskan. Och just det, brillorna åkte fram, ett till vårtecken. Idag har det inte hänt så mycket, en vanlig skoldag, en vanlig ridlektion ( som inte gick så bra ) och vanligt pluggande, vad livet är härligt ibland.. not. Linda bjöd på kladdkaka med sprutgrädde idag i stallet, you made my day haha! Jag fick springa som en dåre över hela stan för att hinna med bussen, bara för att dom är så sega på stadsbibloteket. Vi hade i läxa att låna en bok som har någon anknytning till Afrika, och såklart så plockar dom fram massor med långtråkiga, tjocka böcker.. suck.




Madonna vill adoptera yttligare ett barn, men det kanske inte kommer att accepteras på grund av hennes förhållande med den 28 år yngre modellen Jesus Luz.

Tycker inte hon behöver adoptera ett till barn, hon har ju hur många som helst känns det som. Det verkar nästan som att hon och Angelina Jolie tävlar om att ha störst familj, haha. Det är också ganska äckligt att hon, som är 50, har ett förhållande med någon som är 22. Okej att hon är vältränad och så, men det skiller 28 år?

Nu ska jag bara göra sista läxan, matteläxan, och sen krypa ner i min varma säng. Ha det bra!

Jordgubbsblonda slingor

Nu sitter jag här, helt för mig själv och känner mig nästan helt död. Så trött är jag. Fattar inte hur jag orkade träna idag, måste ha fått extra superkrafter just den timmen. Mamma och pappa kommer om, ja när som helst, och då ska jag släpa mig upp till sängen. Vi börjar halv elva imorgon, så jag får sova ut en stund i alla fall.


Känns som att jag borde slinga mitt hår snart igen. Jag vill ha "jordgubbsblonda" slingor som Lindsay Lohan hade förut, men det är säkert svårt att få snyggt..

Nu känns det nästan som att jag skriver i sömnen, så det blir vel ett bra ställe att sluta på.. Godnatt!

Home, sweet home

Hejhopp! Oj,  nu har jag inte bloggat på länge, men jag har sovit hos mormor och morfar och där finns inget internet (too bad for me) haha. Men jag ska samanfatta igår och i måndags lite snabbt ändå:
I måndags hände ingenting speciellt förutom att jag var barnvakt en stund, och igår (tisdag) så var jag i stallet som vanligt. Jag red två timmar dressyr i sträck, först på bus och det gick bäst, sedan på Felix och det är vel ingen favorit direkt men det gick okej .. Men nu har jag iaf träningsverk i min mage.
Nu har vi precis haft nationella i engelska, uppsatsskrivning, och barnslig som jag är skrev jag om leksaker haha. Men det gick bra, tror jag i alla fall.


Och Beck i söndags var bäst, som vanligt, förutom i början då inte Gunvald var med.. Jag har typ blivit beroende av dom filmerna, det är skitbra. Och bara därför var det här sista söndagen dom visade det, suuck.

Ikväll kommer mamma & pappa hem från fjällen också, ska bli skönt att sova hemma. Har faktiskt saknat dom jätte mycket, även fast det bara varit några dagar.

Pusshej leverpastej!

Weekend

Hej! Dom här tre närmsta dagarna kommer det bli dålig uppdatering på bloggen eftersom jag ska bo hos mormor och morfar. Jag beklagar, haha.
Det är söndag idag, och det betyder Beck! Ska bli uppmuntrande efter en helg med mest plugg och jobbande. Igår var jag barnvakt från ungefär halv tolv till halv åtta, alltså åtta timmar. Jag fick i alla fall lite extra pengar att lägga undan till systemkameran. Ska vara barnvakt imorgon också för den delen.
Idag har jag varit i stallet iprincip hela dagen, från klockan nio till klockan tre. Sen nu på eftermiddagen har jag skrivit klart min uppsats, som blev fem sidor lång, skönt att den är klar iaf. Så nu har ju nästan hela dagen gått, men jag ska ändå kravla mig iväg till f&f på ett intensivpass innan jag cyklar iväg till mormor & morfar.


Har aldrig gillat Kate Moss som modell, men den här bilden är skitsnygg!

Såg någon Robinson igår? Haha, mysigt ställe dom bor på..

Nu ska jag ta och byta om, goodbye.


Fler plastikoperationen? Skull inte tro det ..

Puuuh, vad skönt! Har nu skrivit lite drygt tre sidor på min uppsats, känner mig ganska duktig faktiskt. Om en och en halv timme ska jag vara barnvakt, så det är vel dags att börja göra mig iordning.. Sen ikväll ska jag sova hos mormor&morfar eftersom familjen åker till fjällen, och jag inte kan följa med.. Fan, fan, fan. Aja, jag får vel roa mig med att det är Robinson ikväll!



Från Starlounge:

Michael Jackson gör sig redo för sin stora comeback nästa år - och laddar med nya plastikoperationer. Den 50-åriga popstjärnan har schemalagt 50 spelningar, med start i juli 2009, på jättearenan O2 i London. Och enligt författaren bakom nya boken "Unmasked: The Michael Jackson story" kommer det vara en uppfräschad Michael som ännu en gång intar scenen inför nyfikna ögon världen över.  - Michael har vänt sig till några av världens ledande kosmetologer och plastikkirurger inför sin comeback, säger Ian Halperin till The sun.

Kan det bli mer tragiskt? Jag älskar hans musik, han var så jävla bra. Plus att han var söt när han var liten, fattar inte vad han skulle med plastikoperationerna till..

Hadegött!


00:27

Kom precis hem och är dötrött! Jag, Amanda, Eva & Matilda kollade på Twilight hos Eva. Sen när jag, Matilda & Amanda skulle gå upp till bussen var det en bil som stod och blinkade och larmet gick, haha wierd! Aja, nu ska jag sova.. Ska vara barnvakt imorgon.
Godnatt!

Skolfri fredag

Gick upp klockan nio imorse för att börja skriva på min uppsats. Jag hann skriva två sidor, den ska vara minst tre så det är ändå inte så jätte mycket kvar. Sen vid ett så åkte jag & Eva ner på stan och skolbusskorten fungerade, yes! Men jag råkade ändå betala med mobilen på vägen dit. Vi kollade runt lite, men tyvärr har jag inte pengar för att köpa någonting nu.. Jag ska ju spara! Sen fikade vi på landings också, och jag var så snål att jag gick till kiosken bredvid och köpte en cola istället för att köpa en på landings. 27 kronor vs 10 kronor, lätt att jag sparar 17 kronor på det. Sen gick vi en promenad hem till Eva, och nu sitter jag hemma och ska snart äta kebab. Men jag ska snart till Eva igen, vi ska se på någon film. Hade tänkt att ta moppen om jag får för pappa, all snö är ju faktiskt borta!


T.v: min tunika som jag hade på mig idag. T.h: haha, ville bara ladda upp en bild när jag har mina hörhängen på mig.. Tappade det andra i onsdags, så nu använder jag det jag har kvar som armband.. Brain!

Ha en bra fredagskväll!

Vårdag nummer två

Idag är det torsdag, och det betyder sovmorgon till halv elva! Men smart som jag är lyckas jag försova mig, så jag missade första lektionen. Det var skönt att sova i alla fall! Det fina vädret gjorde mig på bättre humör, så himla härligt! Fast det är fortfarande kallt i luften och i skuggan.. Jag och bästis hade redovisning idag på svenskan, och vi tappade inte bort oss faktiskt, så det gick ganska bra. Efter skolan åkte jag till stallet som vanligt, hoppade med plutt (alltid lika roligt) och fick reda på lite kommande tävlingar!
Skulle varit med Carro och Eva ikväll, men det blev så sent och Carro skulle upp tidigt imorgon .. Så det fick istället bli en tv-kväll framför Medium, funkar bra det också.


Randiga shorts med hög midja - från Topshop
Svart playsuit - från Topshop
Mönstrat linne - från Topshop
Randig "klänning" - från Topshop
Svarta shorts med hög midja - från H&M
Gladiatorsandaler - från Asos
Röd axelbandsväska - från Forever21
Beiga shorts - från Topshop
Svart väska - från Asos

Nu ska jag sova, vi är lediga imorgon, men jag ska ändå upp i bra tid för att skriva en uppsats.
Godnatt!

Vårfeelings

Förlåt för den jätte dåliga uppdateringen igår, men dagen blev inte så lyckad och ingenting blev som väntat. Men i alla fall, det är ju så himla fint väder ute! Soligt och varmt, snart kommer man ju kunna gå i shorts.. eller okej, det dröjer nog. Men det är jätte skönt, och nu börjar man verkligen längta till sommaren. Sommaren kommer bli härligast. Idag har jag inte gjort något speciellt, skola, träning på f&f (alla dessa benstyrke-övningar tar kål på mig) och sen kom Eva hit för vi skulle fixa lite saker inför våran redovisning imorgon. Just det, igår fyllde bästis år, och jag var bäst på att slå in presenten hihi. Bara för att jag får sånna vårkänslor av vädret har jag börjat tänka på balen och balklänningar.. Någon som har något bra tips var man kan köpa?


Slitna jeans är skitsnyggt nu till våren/sommaren. Dom här snyggisarna är från Gina.

Imorgon har vi sovmorgon till halv elva, skönt med stora bokstäver, och på fredag .. håll i er, då är vi lediga! Jag finner inga ord på hur tacksam jag är, mohaha!

Puss&kram, skumbanan.

Who's fat?


Haha den här är så jävla rolig! Roar mig med den just nu. En parodi på Michael Jackson - Bad. Han gör precis samma dansmoves som Michael Jackson också! Alla måste verkligen kolla.

Vem mördade Palme?

Sitter här med en spinnande katt i knät, lyssnande på abba-musik och försöker blogga.. det går inte så bra! Vi hade håltimme i syslöjd idag igen, och i engelska, så vi fick sluta vid ett. Tjiho! Jag, Eva & Lisa åkte ner på stan och sen lånade vi en Oliver Twist-film på bibloteket som jag & Eva ska visa på våran svenska redovisning på torsdag. Sen åkte jag och gymmade en stund, blev kanske en timme bara, för jag behövde hem och plugga kemi.. suck. Nu sitter jag här, och ska plugga .. snart, haha.
När mamma kom hem idag såg hon att våra kattungar var ute (dom får inte gå ut än eftersom dom inte är kastrerade). Haha, då har dom hoppat upp på handtaget på ytterdörren som var olåst och fått upp den, och sen sprungit ut. Katter kan ju vara smarta, ibland (!)


Gullefjun.

Förresten var Beck as bra igår, som vanligt då! Och det roligaste var:
Becks granne:" Nu vet man vem som mördade Palme!"
Beck: "Nehe, vem?" 
Becks granne: " Det står på gravstenen .. Sköts av kyrkopersonalen"
Hahaha as roligt!

Pusshej leverpastej

Dressyr

Klockan är elva ungefär, och nu har jag varit hemma i ca en timme. Fick gå upp strax före sex eftersom jag behövde vara i stallet kvart i sju, så nu känns det som hela dagen har gått .. men dom flesta går vel upp nu antar jag haha! Tävlingen gick katastrofalt dåligt, men men life goes on. Tycker han kunde ställt upp lite mer, men nej, inte den unge herrn haha! Det enda som jag var nöjd med var min sits, för en gång skull var den väldigt bra, och vägarna.


Innan tävlingen, då var man ju glad i alla fall.

Idag blir det en slappdag med lite plugg. Ska träna intensiv med Eva ikväll också, och sen är det ju Beck som vanligt! Sara like it very much. Skriver senare, hejsvej.

Förresten, grattis till vinsten Rebecca!  Och grattis till Vanja som fyller år idag!

?


Alltså det här är bara deprimerande..

Melodifestivalen

Ikväll är det ju final i Melodifestivalen, och självklart kommer jag sitta och titta! Här får ni mina synpunkter om bidragen:



Måns Zelmerlöw - Hope & Glory - Favorit. Låten fastnar i hjärnan efter första gången man hör den.
Caroline Af Ugglas - Snälla snälla - Jag är verkligen inget stort fan av henne, men låten är faktiskt bra om man skiter i att lyssna på texten.
Agnes - Love love - Hade verkligen hoppats på att hon skulle ha en bra låt eftersom hon är så duktig på att sjunga. Men nej, den här låten är bara otroligt tråkig.
H.E.A.T - 1000 miles - Låten är jätte bra, men jag tycker inte om att titta på dom. Dom är lite "wannabe-rock", men fortfarande en av mina favoriter.
Emilia - You're my world - Låten är jättehärlig, den är skön att lyssna till, och hon har en bra röst. Jag vet bara inte om den passar i Melodifestivlen .. men jag tycker om den! En av mina favoriter.
Alcazar - Stay the night - Discolåt som jag går runt och sjunger på hela tiden, den är en favorit hos mig. Tycker om deras framträdande också.
Sarah Dawn Finer - Moving on - Tråkig, tråkig, tråkig. Snälla, hon tar knappt något steg på scen? Hon som har en sån otroligt bra röst skulle lyfta en bra låt.
E.M.D - Baby goodbye - Också favorit. Bra låt, ascoolt framträdande, I like it! Men snälla .. bort med Mattias!
Sofia - Alla - Har knappt sett henne någonting alls. Men av det jag hört så var det dåligt.
Molly Sandén - Så vill stjärnorna - Tjejen kan verkligen sjunga, låten är inte en riktigt höjdarlåt men ändå helt okej.
Malena Ernman - La Voix - Tycker hon är otroligt cool så som låten. Men jag tror inte det räcker, inte riktigt Melodifestival.


Lyssna på den här sköna versionen av Hope & Glory. I love it!

Nej, nu ska jag duscha. Håller på att somna här framför datorn. Hoppas alla får en mysig lördagskväll, pusshej

Morgonblogg

Sitter här och ska snart äta frukost, därefter gå upp till bussen för att ta mig till stallet. Det är ju tävling imorgon, så jag måste göra iordning Saffran. Jag vill verkligen att det ska gå bra imorgon också, hoppas!
Igår vart det en mysig hemmakväll framför Let's Dance och Hjälp!, inte för att jag gillar något av programmen speciellt mycket, men det är mysigt att titta tillsammans med familjen .. Och vad annat bra gick det på tv? Ja juste, inget. Jag saknar Idol, det var ju veckans höjdpunkt.. Aja, om en vecka börjar i alla fall Robinson, nice!


Money, money, money

Nu har jag bestämt mig för att börja spara pengar till en systemkamera. Vill ha denna (på bilden nedan), det är en Nikon D60. Den verkar jätte bra, problemet är bara att den kostar runt femtusen. Jag är inte världens rikaste eftersom jag iprincip köper upp alla pengar så fort jag får dom, men det här ska gå! Jag räknar med att betala tretusen själv och sen hoppas jag på att mamma och pappa betalar resten .. det är bara att börja spara nu!
Tänk vad mycket lättare det vore om jag var rikare. Jag skulle vilja hitta 10 000 kr på gatan, det finns så mycket jag vill ha just nu .. men man kan inte få allt. Om jag tänker efter skulle det inte vara roligt om man fick precis vad man ville, då har man ju inget att önska sig.

Nikon D60, är den värd pengarna?

Hippie

Äntligen hemma! Min mage kurrar och jag har dunkande huvudverk, det brukar bli så efter ha tagit sig igenom en hel skoldag och några timmar på stan. Nationella var både svårt och ganksa lätt. Hörförståelsen var ovanligt lätt och läsförståelsen var ovanligt svår, ombytta roller, men jag antar att det jämnar ut sig.
Det kändes som jag gick runt hela stan typ hundra gånger för att hitta det jag letade efter, jag tänkte ge upp .. men till sist hittade jag det! Haha jag såg Theresa på stan också, den konstiga tjejen som jag och Eva praoade med, och hon glodde på mig.


Min jätte "hippiga" frisyr, som i like very much och går runt med dagligen.

Nu ska jag glädja min kurrande mage med entricot, bearnaiesås, pasta och sist men inte minst greksallad. MUMS!

Freeze

Vi hade sovmorgon idag, till halv elva .. så jävla skönt! Men ändå så lyckas jag missa bussen och komma försent, höhö. Aja, ganska skön dag ändå, men jag tror jag börjar bli förkyld. Orkar verkligen inte med att bli förkyld nu, vintern är ju snart slut. Plus att det är så långtråkigt att vara hemma, är nästan hellre i skolan.
Imorgon har vi nationella prov i engelska, hörförståelse och läsförståelse. Bara för det måste vi börja kvart över åtta istället för nio, drygt. Sen kommer vi sitta iprincip hela förmiddagen med det där, så det blir att ta med sig frukt och macka.


Analeigh från Americas next top model, hon skulle lätt ha vunnit.

Jag har kommit på att jag alltid har mycket saker för mig, så här ser en vanlig vecka ut för mig:
måndag - träning på f&s (gym/pass)
tisdag - ridning
onsdag - träning på f&s (gym/pass)
torsdag - ridning
fredag - ibland träning på f&s (gym/pass)
lördag - stallet (om det är tävling måste jag göra iordning hästen)
söndag - träning på f&s (gym/pass) och ibland tävling.

Aja, jag tycker om att ha mycket att göra. Jag skulle inte orka med skolan om jag inte hade något speciellt intresse på fritiden heller. I like it, men ibland blir det lite jobbigt, och jag är oftast dötrött på kvällarna.

Nej, nu ska jag duscha, skriva på min uppsats om Hitler haha och sen ska jag titta på Medium.

Sommnar outfits

Lyckad morgon säger jag bara. Det började med att jag, Eva, Matilda och Carro skulle ta 111an. Den åker som vanligt förbi oss eftersom den var proppfull! Vi tar 12an istället, och när vi åker förbi en hållplats i Ultuna ser vi Arvid. Så vi hoppar av 12an för att ta 21an, men den åker också förbi oss! Så vi får vänta en stund för att hoppa på 20. Men vad händer inte då? Den åker också förbi oss, det var nästan skrattretande. Så vi får ta 115 och gå till stan och ta 7an som vi sen hoppar av och tar 6an istället. Det var alltså tre bussar som åkte förbi oss, och vi satt på sammanlagt fyra bussar till skolan, greeeat! Hatar bussar.

Åå vad jag längtar till sommaren när jag ser alla vår/sommarkläder.
Här kommer lite sommaroutfits som gärna får bo i min garderob:


Klänning från forever21 ca 200 kr
Väska från asos 240 kr
Skor från forever21 ca 180 kr


Badräkt från H&M 198 kr
Väska från H&M 79 kr
Skor från H&M 129 kr


Linne från H&M 98 kr
Skor från H&M 349 kr (ska köpas, älskar dom)
Kjol från H&M 298 kr

Puss & kram skumbanan

Skolan

Sitter i skolan, vi har håltimme (för ovanlighetens skull) så jag och Eva gör ett svenska arbete. Vi har varit på hemkunskapen och fått fika också hihi, eftersom maten var ääcklig. Rulltårta, snoddas och någon bulle.

Blev utmanad av Eva.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Sova
3. Flicknamn? Simone
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke? Städare

6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Stringtrosor

8. Mat? Semla

9. Sak i badrummet? Shampoo
10. Plats/stad? Sverige
11. Orsak att vara sen? Sengångare

12. Något man skriker? Snälla!
13. Film? Saw
14. Något man dricker? Sprit

15. Band? S club 7 hahaha
16. Djur? Salamander
17. Gatunamn? Sunnerstavägen
18. Bil? Safaribil
19. Sång? Somewhere over the rainbow

Och jag orkar inte utmana några, sorry. Men dom som tycker att dom vill får vel göra det. Nej, nu ska vi logga ut, vi har svenska snart. Efter skolan ska jag vel antingen på styrka-medel eller så gymmar jag, får se vad jag har lust med.

Skriver senare, puss!


När kommer våren?

Är hemma från träningen nu, som för övrigt gick skit.. precis som i torsdags. Får hoppas att det går bra på torsdag, annars kommer jag dö på tävlingen. Vi hade håltimme idag också (glad), så vi fick sluta vid halv tre, tror jag att det var. Jag, Eva och Lisa åkte ner på stan en stund. Jag tror jag ska beställa ett par skor från H&M, kan visa dom senare, och sedan måste jag ha ny väska/väskor. Hittat en från Asos som är skiiitsnygg, vet inte om jag ska beställa den. Shit vad det kommer snö hela tiden, idag har det varit en riktig vinterdag.. Jag som ställde in mig på att våren skulle komma, är så segt men den mörka vintern nu. Jag älskar snö och kyla när man är i fjällen eller i december/januari, men nu får det faktiskt vara nog med vintern. Den har varit allt för länge nu.


Bilderna är tagna i fjällen 2008-2009. Shit vad jag saknar den veckan.

Kommer inte kunna åka till fjällen vecka 13 när familjen ska dit, vi har nationella prov, ett annat prov och en uppsats som ska in. Är skit sur för jag vill verkligen åka dit, så skönt att komma bort från allt ibland. Fan för skolan och alla prov.
Förreseten, vad tycker ni om min nya design?

Nu ska jag äta middag och göra kemiläxan, pusshej!

Robinson

Sitter här och väntar på mat, men det är bara jag hemma så jag får göra den själv. Vi hade jätte skön dag idag, annars brukar måndagar vara en "hatdag".

Så här såg min dag ut:
- Idrott
- Historia (vi såg på film en stor del av lektionen)
- Svenska (då satt vi i datasalen)
- Lunch
- Spanska
- Engelska
- Slutade 13.20
- Tränade på gymmet med Lisa


Vi skulle igentligen slutat 15.30, men syslöjden var intsälld. Nice!

Visste ni att Robinson ska börja igen? Åå, det var mitt favoritpogram när jag var liten, ska bli skit roligt att det börjar igen. Kommer sitta bänkad framför tvn. Det är säsongstart nästa lördag, alltså 21/3, klockan 20.00 på 4:an. Jag kommer iaf kolla, någon annan som ska?
 
"Robinson-ön" heter El Nido och ligger i Filippinerna. Ser ut som ett riktigt paradis ju! Men jag tror inte det blir ett paradis för deltagarna, snarare tvärtom, ett rent helvete!

Fruktsallad & Beck

Fyfan, vägen hem från träningen var inte rolig! För det första snö/regnade det skit mycket, för det andra var det jätte mycket motvind så jag fick allt i ansiktet, för det tredje så kändes det som spikar mot min hud och för det fjärde så såg jag knappt vart jag cyklade! Mysigt! Träningen var bra, men jag hade ätit skit mycket så när jag skulle ligga på mage och göra rygglyft kändes det som att jag skulle spy upp allt, men (som tur var!) så gjorde jag inte det! Nu ska jag duscha, och sen ska jag äta fruktsallad framför Beck. En perfekt söndagskväll á la Sara!



Puss på er!

Sömntuta

Ellen sov här till idag, alltid lika roligt! Igår var det Andra chansen också, tack gud att inte Amy Daimond gick vidare haha! Och faktiskt så tycker jag att Caroline Af Ugglas låt var bäst av alla. Den kanske inte har världens bästa text, men om man bara lyssnar på melodin så är den faktiskt bra. Ska bli spännande med finalen nästa lördag, hoppas på Måns, EMD, Emilia eller Alcazar.. Idag har jag haft ont i huvet och varit allmänt trött hela dagen, så när jag var i mitt rum och gosade med mina katter somnade jag i typ en halvtimme .. och nu är jag ännu tröttare, go Sara! Men jag ska ändå kravla mig iväg till Friskis&Svettis för att träna ett Intensivpass. Kommer vara dötrött efteråt .. Men det är Beck idag, så jag hade inte tänkt att somna tidigt!



Igår var jag och pappa och kollade på systemkamera, vi får se hur det blir med den saken!
Hejdå på ett tag!

Sovmorgon

Gud så skönt med sovmorgon! Gick upp strax före tolv idag, men det var vel inte så konstigt med tanke på att jag tog halv ett bussen hem igår. Först när vi kom till musikens hus igår så var det skit lång kö, och jag fick stå själv eftersom Eva & Carro missade bussen, suck. Till sist kom vi in i alla fall. Våran första tanke när vi kom in var typ "Omg, bara massa fjortisar" haha. I början gick vi mest runt och hejjade på människor, men sen blev det roligare. Jag kan säga att efter att ha dansat i högklackat ett tag så får man ganska ont i fötterna, men det gick ganska bra faktiskt. Sen slutade det vid tolv ungefär och jag, Eva, Carro, Astrid och Karin tog bussen hem.


Måste köpa sånna här inlägg. Man sätter dom längst fram i skon, och då slipper man ha så ont när man går i högklackat.

Spring fling

Har precis gjort mig iordning eftersom jag, Eva & Carro ska på någon grej på musikens hus snart. Ska ta bussen kvart över åtta, så jag måste gå om .. fem minuter!



Puss, jag kanske skriver ikväll/inatt, om dett inte blir allt för sent.
Nej nu måste jag verkligen dra, hejsvej.


Köttfärsås & spagetti

Sitter i skolan nu, vi har precis haft fysikprov. Haha igår åt jag köttfärsås och spagetti till middag, gissa vad det blev för mat i skolan idag? Jo, köttfärsås och spagetti .. Gissa vad jag har för matlåda med mig till stallet? Jo, köttfärsås och spagetti. Haha lite tjatigt. Snart är det helg också! Ska bli skönt att för en gångs skull få sova ut, det behövs. Är alltid jätte trött nu för tiden, antagligens skolans fel.


Angelina Jolie som blondin, ingen bra matchning direkt.

Skriver senare ikväll, puss

Plugg? Senare såklart

Sitter vid datorn och tänkter hela tiden "snart ska jag plugga, jag väntar en liten stund till". Så brukar jag oftast tänka, orkar inte med skolan just nu. Men jag ska nog äta först ändå, och sen plugga. Är döhungrig eftersom jag varit och tränat direkt efter skolan, så jag hann bara äta ett äpple innnan. Det blev pass den här gången också, går ju ett klockan fyra så det passar bra. Har fått biljett till det där på Musikens hus på fredag, hoppas jag har spenderat 100 kr på något roligt i alla fall .. Eller förresten, det blir ju alltid roligt när jag & Eva är i närheten haha.


Vanja hade på sig dom här söta skorna från stadium igår, har också tänkt köpa ett par. Vet bara inte vilken färg?
Bara 199 kr.

Hörde ni förresten att Kevin var på RixFm imorse? Han sjöng underbara Street lights. Själv väntar jag på att min signerade skiva ska komma, vill lyssna på allt nu!


Guldlockar

Träning idag, det gick helt okej för en gångs skull. Har kommit på att Saffran har små söta guldlockar på benen också. Han är så mobbad, haha! Kom också på att vi ska tävla näst nästa helg, våran dressyrdebut. För alla intresserade så gjorde Vanja så jag fick blåmärken på benet, hon körde på mig med fodervagnen två gånger. Haha typiskt Vanja! När vi skulle gå sa Camilla hejdå till oss och då blev vi jätte rädda eftersom vi trodde typ att det var Saras skepnad eller nåt. 

Insane


Gröna Lunds nya åkattraktion! Låter ju skit roligt, jag vill dit nu nu nu!


Ingen avåkning den här gången!

Länge sen nu, men jag har haft fullt upp. Det var i alla fall DM i helgen, startade två klasser .. och det gick vel inte så bra. Men jag vet att vi kan, vi behöver bara lite tid på oss. Han är ju helt enkelt bäst, bara lite fånig ibland .. eller ganska ofta, haha. Men det var i alla fall bra att jag inte ramlade av, har ju gjort det dom två senaste hopptävlingarna. Han är ju lite knäpp som sagt, men jag gillar honom. Även fast det oftast inte går som jag har tänkt mig, är jag inte den som ger upp i första taget. Här ska det kämpas så man bli gul & blå. Men jag vet att det snart kommer släppa, snart kommer vi besegra alla, mohaha!


Puss!

Idag var det US möte, och det var roligt som vanligt, men jag är proppmätt på fika just nu. Det blev fika istället för middag! Det blir att plugga fysik och samhällsekonomi nu i veckan eftersom vi har prov i det, men det ska nog gå bra hoppas jag. Sen i helgen hoppas jag på att jag & pappa åker och köper en systemkamera. Ska jag ha Nikon eller Canon?

Kram till alla glada människor.


RSS 2.0