Gårdagen



Nu är jag hemma gott folk! Gårdagen var bra, men det var inte speciellt roligt att gå upp klockan nio imorse haha. Vi åkte hem sen ganska snabbt och jag har degat framför tvn och ätit min kära cupidosallad, gud så gott! Mer bilder finns på ansiktsboken höhö.

Nu ska jag snart iväg och skrämma alla små barn i stallet, PUSS!

Update

Okej, en jätte snabb uppdatering bara för jag ska dra iväg till Knivsta snart.
Igår var jag och red och sen så åkte jag hem till Karin. Både jag & Selma sov där sen också. Idag vaknade vi och gjorde pannkakor till frukost hehe, mumsi! Och sen skyndade jag iväg till stallet och dressyrade (kmr ha träningsverk i magen imorgon). Och sedan resten av dagen har jag varit i stallet också.
Nej, men nu ska jag iväg somsagt. Får se om det blir så att jag sover där också, har inte riktigt bestämt.
Puss & kram

GRATTIS BÄSTASTE LINDA!!!


Det fick bli den här smickrande bilden på alla underbara :)

Hanna & Amanda


Det här med bilder som rör på sig var ju riktigt roligt hehe! Hittade några jätte gulliga bilder på mina kusiner från i somras. Så himla söta!

Försov mig, as usual

Sitter och väntar på maten.. Nu ska ni få höra om min dag:

Jag vaknar av att klockan ringer 08.30, precis som den skulle göra, men så smart som jag är så somnar jag om. 10.30 (då jag skulle tagit bussen från stan) vaknar jag av att min mobil ringer. Josse: Hallå vart är du???? Jag: Faaaaan också! Jävla skit! Jag Rusar upp och sätter på mig kläderna och drar borsten genom håret några gånger och springer ut till moppen (!!) på typ 10 minuter. Moppen gick utan att stanna hela vägen till stallet och jag hann i tid!! Snacka om att ha skills hehe.
Jag, Josse och Lova hade kurs från 12.00 - 15.00 och barnen mobbade mig haha. De satt och asgarvade åt mina hästar som jag verkligen försökte rita fint, inte roligt! Jag levde på kakor och saft också, annars skulle jag ha dött för jag hann varken äta frukost eller lunch.
När jag kom hem så kom jag på att jag skulle åka och handla saker till bålen till på lördag så jag och mamma fick åka och göra det och sedan tillbaka till stallet igen och lämna alla saker.

Nu ska jag snart till Selma där det blir tjejkväll med film och godsaker. Tror jag sover där också.
 

Jag vill se This is it! Ni vet Michael Jackson-filmen som har biopremiär idag!


Tisdag

Idag har jag:
- Degat i sängen och vaknat sent
- Träffat Eva
- Vi spelade Alfapet hehe (nördar)
- Jag förlorade.. buhu!
- Drog iväg till stallet och höll på att somna på bussen
- Red Figaro (dressyr)
- Gick JÄTTE JÄTTE bra!
- Tog bussen hem och höll inte på att somna eftersom Lova höll mig sällskap!
- Träffade Matilda på stan och hade henne som sällskap på andra bussen!

Natti!

Moving Picture


Oooh fäääätt K000000LT!! Bara för att jag snodde den snygga idén från Eva.. hähä.

-



T


Black gives me a heartattack

Det blev en mysig dag på stan med Hanna med bland annat fika och massa prat på ett jätte mysigt café. Vi gick runt och kollade i massa affärer också men det var mest Hanna som köpte massa saker haha, jag är pank men det fick bli ett par leggings för 20kr i all fall (fynd!!). Kom hem vid halv sju kanske och kvällen har jag ägnat åt att ta det lugnt och inte göra så mycket.


Me want ett par svarta kängor! Gick till och med upp på vinden och kollade om mamma hade några gamla, men utan några framsteg..

Nu ska jag faktiskt sova. Ha det gött!

When I woke up this morning


Ser ut som ett fågelbo.. GREAT!! Ska ner på stan snart och träffa Hanna. Första lovdagen!!

G-g-g-gangsta

Jag gillar att jag precis kom hem från min & Karins lilla promenix med glass ute i kylan. Normalt, jag vet!
Jag är inte ett dugg trött och är inte alls sugen på att gå och lägga mig. Får vel ta och se slutet på Titanic nu, Karin avbröt mig i filmen SUUUUCK. Vill inte väcka hela mitt hus bara. Känns inte så bra när jag börjar storböla bara när jag hör musiken i början.
GODNATT TO THE PEOPLE


Top of the world

Hejsan alla glada!
Kvällen hos Karin igår blev lyckad! Orkar inte ladda upp bilder här, för det är så jäkla seegt. Ni får kolla på ansiktsboken i stället! Eller okeeej.. En bild på mig och Karin får ni stå ut med.



Idag var jag tvungen att gå upp halv åtta.. Inte så roligt med tanke på att jag kom hem sent igår. Men man fick ju sova en timme längre p.g.a omställningen till vintertid (ni missade vel inte??) så det var ju bra i alla fall.
Var i stallet och gjorde mina funtionärsuppgifter och så, sedan när det var klart gick jag, Rebecca, Linda och Vanja till Jälla för att kolla på finalen div 2. Eller gick och gick hehe.. Först fick vi skjuts till busshållplatsen och sedan direkt när vi hoppade ur bilen så fick vi syn på Vanjas mamma och direkt vidare till nästa bil. Efter tävlingen åkte jag till UPK igen och var där och gosade med heesten. Sedan åkte jag hem och nu har jag varit hemma några timmar.
Bara på grund av ett visst samtalsämne idag så tänker jag gå och sätta på Titanic och bara mysa framför tvn. Haha inte för att jag inte har sett den förut (har sett den minst 100 ggr, jag skojar inte), utan för att jag blev väldigt sugen på att titta på den. Och ja, tårarna kommer rinna haha.

Imorgon ska jag hitta på någonting med Hanna, får se vad vi hittar på!
Hejdå så länge!

Congraaatz

Hallojsan!
Har sovit ut idag, jätte skönt! Och sen har jag och Eva varit nere på stan och köpt present till födelsedagsbarnet idag.. GRATTIS KARIN!!!
Väntar på Eva, och håller på att städa på mitt rum. Snart drar det vidare till Karin. P.s. Jag har hittat min julaftonsklänning hehe. Och berättade jag att jag köpte skorna? I alla fall så köpta jag skorna från Vagabond, de "knähöga" stövlarna. Sjuuuukt fiiiina!


Kör på min favoritklänning. Funderar på om jag ska ha röda läppar eller inte.. Hm..

See you later!

SOMMAR TILLBAKA TACK!


LOV!! (-e)



Tjenamors! Alla är förstås glada nu för att lovet har kommit, liksom jag!
Jag har varit väääldigt trött de sista dagarna och en grej som hände i stallet igår kan bevisa det:
Ska sadla Lemans, går och hämtar sadel + benskydd + chambong och börjar borsta och sätta på alla saker. När jag ska spänna sadelgjorden tycker jag att den kändes vädligt lång, men inget mer med det utan jag spänner den och går ut. Precis när jag stänger boxdörren hör jag "Sara, vad gör du??" "Äh, jag sadlade Lemans bara.. vadådå?" "Haha, det där är ju Kalle du sadlat!"
Hehehe, jag är ganska bra ibland. Nu förstår ni att jag var en levande/sömngående zoombie!
& jag har aldrig varit så slut efter ett ridpass förut (jo det har jag, men ändå), jag red kossan förstår ni. Han rör sig verkligen som en kossa, hehe och han har inte så mycket framåtbjudning kan jag säga.. Men efter mycket svett och tårar (ironi) så gick han väldigt fint, men om man ska vara fin får man lida pin hehe. :)

Idag har jag:
- fått tillbaka tre prov. Matteprov: VG++ typ, Kemiprov: MVG, Oförberätt engelskaprov: VG
- haft spanska test - svårt
- varit trött
- varit glad
- tränat på friskis&svettis med Lisa. Sprang som en galning på ruscherna i slutet.
- Ätit god mat á la pappa
- Kollat på Idol
- Ska se på GG
- Ska sova


Big problem


Vet inte vilka skor jag vill ha. Stövlarna till höger provade jag idag, jätte snygga! Kängorna längs ner har jag också provat, de var också snygga. Uggsen högst upp har jag också provat, de var också snygga. De andra ser sjukt snygga ut. Vilket problem.. Skulle köpt alla om min ekonomi tillät det...

I'm freeee

Äntligen en "ledig" kväll! I'm happy!
Hade igentligen sovmorgon idag, till tio, men jag vaknade av byggarbetarna som kom hem till oss på morgonen.. SUCK. Skolandagen på onsdagar är sköna, niceprice, och provet gick bra tror jag! Åkte ner på stan med Eva & Lisa en stund och bara kollade runt lite. Lade undan lite saker också, bland annat ett par lårhöga stövlar (fast de är inte så höga, utan typ till lite högre än knäna) men jag vet inte om jag ska köpa dom för de kostar 1400 kronor :(
Efter stan åkte jag direkt hem till Karin och .. åt middag hehe! Och kollade på AMF, det är bra. Jag sprang, i mina högklackade skor som sjönk ner i den fuktiga marken, hem till mig och bytte om och sedan bar det vidare till F&F och skivstång/spinning. Jag, Lisa, Eva och Karin tränade, så vi var ganska många. Det är ju bästa ledaren idag också!


Snyggt! Bortsett från brillorna, hehe.

NU SKA JAG FÖR EN GÅNGS SKULL HINNA SE PÅ GG!
Natti!

Humöret är inte på topp

AJ! Mina ögon sticker eftersom vi målar om här hemma. Känns som att de ska sprängas. Sedan blir det inte bättre av att allt jag tänker just nu är ekologi, ekologi, ekologi.. Imorgon är det över!!!! HATA BIOLOGI!!!!!!!!!

Sleep well

Har ingen fantasi just nu. Finns inte så mycket att skriva, och har ingen ork heller. Känner mig bara trött och sliten. Nej, ingen glader Sara. Nu börjar nedräkningen till lovet, bara hålla ut de sista dagarna!
Dagens var US-mötet, jag vill att julshowen ska vara nu, nu, nu, nu!!


Blyge Kenta

Hejsvej!
Sov hos Korre (haha) igår somsagt, och här har ni lite snygga och väldigt flummiga bilder på oss:

Väldigt fint!!!

KM
var roligt och jag var väldigt sugen på att rida själv, men nej så blev det ju inte. Och han är fortfarande halt stackarn.. Nu har jag varit hemma och jag är trötter. Men när jag kom hem kände jag mig väldigt rastlös och tog mig ut på en joggingrunda. Hade mössa och vantar haha!

Nej, nu ska jag äta och sen ska jag försöka hinna med ett avsnitt av GG!
En vecka kvar och sen är det lov, detni!

Lördag morgon

Har precis kollat klart på ett avsnitt av Gossip Girl, nu ska jag snart till stallet. Sedan åker jag direkt hem till Josse och sover där till imorgon, ska ju inte tävla imorgon tyvärr men jag ska åka dit och heja på alla andra hehe! :D
Vi hörs!

THE KILLERS


Jag vet att ni vill ha låten som har haft kontroll över min hjärna dagen lång. Lovely!

Finally

Aj! Kastade mig bakåt och slog i huvudet i en hård kant och nu har jag en stor bula :(
Har kollat på det sista på Idol nu och äntligen ÄNTLIGEN åkte Camilla ut. Tjiho!
Eva har varit här och vi har ätit tacos och kollat på Idol och så, mamma och pappa är ju inte hemma i helgen.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag till stallet.



Godnatt!

School


Vi sitter här i grupprummet och jag orkar inte höra på allt om kemi hit och dit, det gör mig bara virrig.
Så jag sitter och lyssnar på The Killers på högsta volym!

I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier
I got soul, but I'm not a soldier

Fredag idag!

Kisse läppförstoring för 111e gången idag?


Hon verkar ju ha ändrat uppfattning lite. Stackarn, hon måste ha något fel i huvudet haha.

Halelujah!

Nej, humöret är inte på topp. Träningen gick i och för sig jätte bra, men sen fick jag reda på att det inte blir någon tävling på söndag för min del. Helvetes jävla skit!! Jag som var så jäkla taggad.. Hade till och med tagit en extra dressyrträning bara för den här tävlingen och köpt nya saker. Plus att vi skulle debutera LB tillsammans. Nu blir det ingenting med det .................................................................

Life on Mars


God bless the broken road

Har tagit en kortare paus från allt plugg. Har suttit och pluggat i lite mer än en timme sen jag kom hem. Man måste ju få belöna sig själv ibland också? Förresten är torsdagar sköna trots att vi börjar tjugo i nio, men dagen går väldigt fort. Vi har ju musik också och det är ruuwligt! Haha idag skulle vi hitta på egna låtar eller vad man ska säga. Såhär gic min, Carros och Siris: If the air was candy, I would have bigger pants x2. If the air was candy, I would have bigger ass. If we could play the guitarr, it wouldn't sound this bad x2 We will play on a concert, and never come back .. Haha, som ni förstår så behövde det inte vara speciellt seriösa texter.. :)
 


"Dagens" fick bli ungefär samma som igår. Ignorera mitt hår som ser ut som ett fågelbo, har haft knut.. 

Snart drar jag till stallet!!

Hur coolt??


Sara - the funny one



Kom precis hem från passet. Nu ska jag berätta något roligt som hände på vägen dig.
Sara hade precis lämnat sin skogsväg och ser en liten filur cyklandes framför henne. Sara var osäker på vem det var, men tänkte att det kanske kunde vara hennes kära vän Karin. Sara cyklar snabbare för att hinna ikapp, och när hon är precis bakom henne knackar hon Karin på axeln. Karin blir så rädd att hon nästan ramlar av cykeln. HA HA HA

Vad hände med att första snön kommer i slutet av november?

Jag börjar nästan, precis som amerikanerna, fundera på om det går isbjörnar på gatorna här i Sverige.. Idag när jag vaknade och skulle titta ut genom mitt fönster så var det typ snöstorm, och då överdriver jag inte så mycket. Visst, jag älskar snö.. Men inte när den kommer i oktober?? Fick sätta på mig vinterjackan och pälsmössan och gå mot bussen.


Från vår balkong imorse...


Hade på mig det jag köpte igår. Det vill säga, t-shirten och lackleggingsen.

Nu ska jag  plugga lite kemi, vi har prov på fredag, och klockan halv sju ska jag träna med Sara.
Hejsvej så länge!

B for Bad day



Ush, ingen bra dag idag.
Dagen började med att jag inte hann äta någon frukost och fick stressa till bussen. Första lektionen var uteidrott och det innebar att vi skulle springa intervaller i snövädret. Ja ni läste rätt, idag kom första snön här i Uppsala. Det snöade inte speciellt mycket (inte som på bilden haha) och det låg inte kvar på marken, men ändå. Fattar ni hur kallt det var med uteidrott?
Dagen fortsatte lite bättre med att inte ha några lektioner och sedan på engelskan titta på en 2,5 timmes lång film, Catch me if you can med Leonardo Dicaprio (!!) och Tom Hanks. Hade inte sett den förut och den var väldigt bra faktiskt!!
Jag var på stan en stund efter skolan och köpte tröja med tryck från ... håll i er nu .. Gina Tricot, tycker egentligen inte om Gina så mycket men men.. Vissa grejer kan man hitta där. Köpte också "lackade" leggings eller vad man ska säga, och vantar.
Mamma hämtade mig sedan och vi åkte till Sporren och köpte vita ridbyxor, dressyrspö och hårnät med rosett till på söndag. Om det nu blir någonting på söndag.. Det var också en dålig grej som hände idag, Saffran är fortfarande halt. Träningen gick inte heller bra idag.. BLÄÄ. Men en sak var positiv och jag har övergivigt mitt skåp som jag har haft i oendlighet, mycket sorgligt, och bytt så att jag är granne med Josse hehe. Plus att nu har jag vid "gömstället" eller vad man ska säga, och inte mitt i gången.
Nej, nu ska jag plugga lite kemi.. ORKAR INTE!! Kill me slowly.
Godnatt.

Shiny

Är blogg.se segt eller är det segt?? Så himla irriterande .. aja det funkar till sist i alla fall.
Finns vel inte så mycket intressant att skriva om idag, har varit i skolan som vanligt och dagen kändes ganska kort faktiskt. Kom hem och pluggade lite och sedan åkte jag och tränade Skivstång/spinning. Har inte tränat på typ en vecka (!!!!) och det märktes lite, men det gick hyfsat i alla fall. Det passet är jätte bra, men jobbigt!
Just det! Har jag berättat att hästskrället har gått och blivit halt?? Vi som ska tävla på söndag.. Får verkligen hoppas att han är helt frisk och kry imorgon när jag kommer, annars vet jag inte vad jag ska göra.



Nej, nu ska jag faktiskt läsa min bok "Låt den rätta komma in" som jag har tänkt göra varje kväll men inte orkat.
PUSSAR

Ny dag, nya tag

HEEEEEEEEEJ BLOGGEN! (haha skoja)
Idag har jag ägnat dagen åt stallet, mycket mycket roligt! Har jag berättat hur mycket jag älskar stallet och alla underbara människor där?? Thought so
Haha och det här kommer bara vara Vanja som fattar men ändå:
Vanja: Sara, konen är gul
Jag: Asgarv, asgarv

Vi i US ordnade ju blåbär-lingon tävling så först var det det, och sen så gjorde vi ingenting i några timmar.. Jo, jag och Lova planerade för Halloweenkvällen haha. Och sen så var det två "möten" eller vad man ska säga. P.s Jag längtar till Julshowen, alltid lika roligt!


Julshowen förra året. Det gick ju euuhm jätte host host bra för mig och Christine att läsa dikten..

Nu ska jag läsa lite, puss på er!


C, sjukt bra


I love disney

Sitter här och lyssnar på musik (eller musik och musik.. disney) och har städat jätte fint på mitt rum, känner mig jätte duktig!
Inte det roligaste att det typ är över för Sverige i VM nu.. fanfanfan! Det andra "målet" Sverige gjorde skulle faktiskt ha räknats för bollen var inte ute, och domaren var knas i huvudet. Jaja, nu ska jag sova, men innan jag gör det så ska jag läsa lite ur en bok som vi har i svenska läxa. Det blir en heldag i stallet imorgon, så jag ska inte somna för sent. Jag har ju lovat mig själv att jag ska sova längre hehe.

Just det! Jag hade 35 läsare idag, brukar inte ha så mycket.. VERY NICE :D

Nemen oj, vad hände här då?


New look


Dagen i punktform:

  • 11.00 Hade kurs i stallet med Christine - gick bra
  • 14.00 Åkte moppe hem - kallt
  • 15.00 Drog ner på stan
  • 15.15 Klippte och färgade håret
  • 17.00 Klart!
  • 18.00 Var med Eva och Matilda hos Matilda
  • 19.50 Ska äta
  • 20.00 SVERIGE-DANMARK!!

Pussar


00.00

Hejsan!
Sa att jag skulle skriva om gårdagen idag.. Så då får jag vel ta och göra det.
Skoldag som vanligt. Gick upp tidigare för att skriva det sista på svenska reccensionen, får hoppas på att den blev bra! När jag och Eva skulle cykla hem efter skolan skulle Lisa få skjuts av mig till bussen, vi åker ju ändå förbi busshållplatsen. Vi märker att den är en bil som åker bredvid oss och sedan så vevar dom ner rutan och säger att vi ska stanna. Vi tycker att det är lite konstigt att dom säger åt oss att stanna, men sedan så ser vi att dom har poliskläder på sig.. Alltså är det poliser. Poliserna: Tjejer, ni vet vel att man bara får åka 1 person på en cykel? Vi: Eeeh aa. Poliserna: Ni vet vel att det kan bli 500 kr i böter var?? Vi: Okej.. Poliserna: Hur gamla är ni då? Vi: SEXTON. Poliserna: Okej, men hoppa av cykeln nu..
Och sedan åker dom iväg. Haha! Jag hade inte velat ha böter, inte för att jag tror att dom ger oss det men man vet ju aldrig.
Idag skjutsade jag Eva ner till stan och då mötte vi också en polisbil HAHA, men dom stannade inte. Tänk vad komiskt det hade varit om det hade varit samma poliser!! Sedan gick vi på stan tills det stängde ungefär, och Minttu var med oss också. Just det! Spanskaprovet gick faktiskt helt okej tror jag.


Tröja som jag köpte idag. 299:- från H&M


Väska, också från idag. 249:- (tror jag) från Åhléns.

Är det någon som håller med mig om att det var fel person som fick lämna Idol idag??? Hon hade ju lugnt en av de bästa rösterna, trots att det inte framgick så bra i dagens tema. Hade MYCKET hellre sätt Camilla lämna tävlingen..

NU --> Återgå till att städa rummet!
Vi ses!

SOVDAGS!



Skriver om dagen imorgon istället.. Har spanskaprov imorgon, HEJ IG!!!

Never show emotions


Det fick bli en gammal bild på mig & Vanja, eftersom Blogg.se krånglar.

Har tänkt att göra en stor förändring av mitt hår. Håll i er nu ... jag kanske både färgar det mörkare och permanentar det! Då kommer nog ingen känna igen mig längre. Hm, tolka det som ni vill, bra eller dålig. Det jobbiga som blir när man färgar det mörkare, det är inte svårt att färga det mörkt, utan det svåra är att få tillbaka den fina blonda färgen till sommaren igen.

Nej nu ska jag verkligen sova. Kände för att skriva lite, "så vet ni att jag lever".. Haha jag skojar bara!
Godnatt

Måste bara tillägga: jag vet att jag är dålig på att visa hur jävla mycket du betyder för mig, och alltid har gjort. du är den som verkligen aldrig sviker och du bryr dig, på riktigt. om du åker utomlands nästa år vet jag ärligt talat inte hur jag ska klara mig. ville bara få ur mig det :)

I like red lips

Ush, den här veckan har varit hemsk, på alla sätt och vis .. och den är inte slut än! Men det kan vel inte bli värre än det redan har varit? I så fall vet jag inte vad jag tar mig till.. Ett prov och en inlämningsuppgift kvar, sedan är har jag en mycket efterlängtad helg att se fram emot. Har suttit uppe till 1 på nätterna och pluggat, och sen har jag typ haft sömnbrist i två veckor nu..  Jag tror inte jag har sovit mer än sex timmar/natt någon gång under de två senaste veckorna, helgerna har också blivit knas. Ni förstår kanske varför jag inte hunnit blogga! Nej, nu ska det bli skärpning med det här.. Det ska bli tidiga kvällar har jag bestämt! Och jag ska vara utvilad. Annars kommer jag gå in i väggen snart haha. Kaffet hjälper inte längre (;


Blogg.se knasar med bilderna, men jag lyckades ladda upp två st i alla fall.

P.s. I helgen ska jag shoppa kläder som en belöning efter den här veckan hihi!
P.s 2. Jag hatar spanska. Har jag berättat att jag ångrar mig jätte mycket att jag inte valde franska? Så himla mycket finare språk och land. Så ni gott folk som inte har valt "tredje"språk än .. välj franska!

Jobb

Hej! Sen uppdatering, men jag har pluggat ihjäl mig.
Idag har jag och Karin jobbat på mässan från ungefär halv elva till halv sex. Vi åkte tåg dit idag, men pappa kom och hämtade oss sen. Haha det var en liten unge som kom och snodde nappar från oss och sprang iväg med dom. Hon trodde att hon kunde byta napparna mot sin docka hahaha! Kände mig som värsta "buisnesswoman" idag med min kavaj och VIP(haha)lapp där det står namn, att jag är utställare och vilket företag. I'M SO COOOOOL!
Den här helgen har jag tjänan 1350, känns ganska bra. :)
När jag kom hem sedan har jag suttit och pluggat och halvsovit. Måste plugga ihjäl mig den här veckan, har knappt börjat på biologirapporten på 4 sidor... Orkar inte ens tänka på det.
Nu ska jag sova, riktigt gott!

Money


Jag vill shoppa, jag vill spendera pengar, jag vill handla kläder .. för nu är jag rik :D
Men pengarna kommer försvinna på en gång, haha.

Godnatt!

Keira


Vem vill inte se ut som henne liksom!?

Idag har jag varit i huvudstaden och varit "utställare" på en mässa som pappas jobb var med på. Eva var med mig också, och vi jobbade från 09.00 till 17.00. Vi skulle sälja en apparat som gör barnmat haha och det gick vel lite sisådär ibörjan, men efter ett tag var det många bebisar som "provsmakade". Alla små barn gick runt med heliumballonger och jag ville också ha en, men dom var slut sedan när jag skulle ta en :( Eva blev sugen på en massagestol, men ångrade sig när hon fick reda på att den kostade 70 000... Haha!
Får vel ta en ballong imorgon istället, för då ska jag också jobba. Men med Karin den här gången. Jag tror vi ska jobba från 10.00 - 17.00, men jag är inte helt säker. Man tjänar bra i alla fall --> 90kr/h, så idag har jag tjänat 720kr!

Plugg på en fredag?

Vad har man för liv om man pluggar på en fredag? FREDAG? Det är bara sorgligt. Men, men.. Om man har hela helgen fullt upp med annat så har man inget annat val.
Dressyrträningen gick både skit bra och jätte dåligt. Ibland hade vi "krig" haha, då han tjafsar emot och vi inte vill riktigt samma saker men vissa stunder så klickade allting. Sara sa att de stunderna när det gick bra, har hon aldrig sätt honom gå så fint. Så det var ju roligt i alla fall! :) Mamma var med och kollade också och det var jätte roligt! Jag vet inte hur länge sedan det var hon var med, bortsätt från tävling.
Sedan åkte vi snabbt hem, hämtade sushi på vägen, och kollade på Idol. Jag har faktiskt börjat tycka att sushi är riktigt gott. Man måste vänja sig.
Första gången: usch!
Andra gången: helt okej.
Tredje gången: gott!
Fjärde gången: jätte gott! haha!


Såhär frostigt var det i våran trädgård imorse.


Fredagsmys.

Fredag

Sitter i skolan. Det är fredag, både den bästa och sämsta dagen på hela veckan. Den bästa dagen just för att man har hela helgen framför sig, men den sämsta med tanke på vårat schema. Jobbigaste dagen på hela veckan och vi slutar halv fem dessutom. 
Efter skolan har jag bokat en extra dressyrträning med Saffran, känns som det behövs till KM. Det ska bli roligt! Så mamma kommer och hämtar upp mig direkt efter skolan, och så åker vi direkt till stallet.

Snyggt!


H&M levererar


Jag föredrar marken främför hästryggen

Som ni kanske förstår på min rubrik så gick det inte så bra på träningen idag.. Det gick skit haha och det resulterade i att jag hamnade i spånet. Så kan det gå!
Det blir inte så roliga inlägg nu eftersom skolan upptar större delen av mitt liv just nu. Vi har ganska mycket plugg som sagt. Höstlovet kommer vara efterlängtat när det kommer.
Idag satt jag tillsammans med Minttu kvar någon timme extra i skolan för att hinna göra läxorna. Känns som man får det gjort bättre i skolan.
Någon som såg Idol idag? Det är så grymt många bra i år!
 
Nu såhär på kvällen har jag suttit framför kakelugnen inbäddad i ett tjockt duntäcke och pluggat spanskaglosor.  Mysigt va?

God höst-natt! ( ;

RSS 2.0