Lite pics från Grönan

Snacka om att blogg.se är seegt idag! Det tar typ hundra år att ladda upp bilder.. Idag har skoldagen varit helt okej, alltid lite segt med måndagar, men vi fick sluta tidigare i alla fall. Vi hade våran första spanska lektion idag, och läraren pratade spanska iprincip hela tiden.. Lite skillnad från innan. Sen efter skolan har jag inte gjort så mycket; lite läxa och gjort i ordning lite på mitt rum (ser dock fortfarande ut som ett bombnedslag). Jag har också hunnit med att gå på Skivstång/Spinning 90 min, och det var svettigt kan jag säga.
Här kommer lite bilder från Grönan som jag har snott från Eva:








- Nu ska jag dricka mitt te, kolla lite på svenska läxan och sen sova.
Godnatt

Design

Har någon lagt märke till att jag ändrat min design? (;
Är vel inte helt nöjd, men ungefär såhär ska den se ut..

Nu ska jag se någon film med Mikael Persbrandt, hörs imorgon!

Grönalund!

Grönan igår var bäst! Extreme, Insane, Fritt fall, Uppskjutet och Jetline är dom bästa! Men ingenting slår Extreme, den kan man åka hur många gånger som helst haha. Vi såg typ alla från Sommarkrysset också, och jag har fortfarande alla låtar i huvudet eftersom dom stod och repade hela dagen (speciellt Martin Stenmarks). Det roligaste var när Måns skulle säga upp ledtrådarna i en repedition, han bara: nästa ledtråd hmdududuum lalalalala. Hahahaha så jäkla roligt. Jag gick fram till hon i Alcazar också och sa att hon hade coola skor, och hon sa tack. Juste, sen såg jag också den handikappade killen som sjöng med Kevin i Allsång på Skansen haha, han satt där och höll upp en skylt.
Vi vann ingen choklad :( :( .. Kom hem sen vid ett ungefär, och det var skönt att sova ut idag. Var jätte trött när jag kom hem. Bilder kommer.. Och videoklipp kanske, haha. Jag filmade 3 ggr när vi åkte Jetline.


Haha har bara några "RIKTIGT BRA" mobilbilder!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom lite läxa, fixat iordning lite och tränat Intensiv med Eva. Jag har haft på The Voice hela dagen iprincip och den här låten har spelats säkert 7-8 ggr:



Helg!

Dålig uppdatering igår, men jag hade fullt upp.
Fick sovmorgon i alla fall, och det var superskönt. Hade historia, och sen SA-tid efter det och efter det slutade vi. Jag och Eva cyklade hem till mig och vi vandrade runt på New Yorks gator haha. Sen var det ridning och Carin var där och tittade! :) Inte för att det gick så bra, men i alla fall. Sen skyndade jag mig hem med moppen och åkte direkt till f&f. Gick på skivstång/kondition med Eva, Karin, Carro och Sara. Det var skit bra, och jätte bra träning!
Idag är det fredag = vi går till halv fem. Men det var faktiskt en ganska rolig skoldag. Vi gjorde slaim och spelade volleyboll på lunchrasten (som var i ca 2 1/2 timme). Efter skolan stressade jag iväg till f&f och tränade intensiv, och nu sitter jag här och ska äta middag snart. Ska vara med Eva sen ikväll också.


Imorgon blir det Grönan med Eva, Matilda, Lisa, Amanda och Josse. Ska bli så sjukt roligt, har inte varit där på hela sommaren. Sara hjärta karuseller. Och jag & Eva har redan bestämt att vi ska vinna en stor choklad..

Hoppas ni får en bra fredagskväll : )


photoshop

JAG HAR FIXAT PHOTOSHOP TILL MIN DATOR! HAPPY !! *


Beck, I stormens öga

Tjenare!
Skön dag i skolan idag, slutade vid halv tre tror jag. Jag cyklade ner på stan med Eva och där gick vi runt i någon timme. Jag köpte kappa, basker, jeans, bh och nu är mina pengar slut :( Cubus öppnade idag så det var massa folk där inne, inte för att det fanns så mycket saker där men det är vel alltid roligt med nya affärer.



Senare träffade jag Carin och klockan sex gick vi + Petter (Carins pojkvän) på premiären av nya Beck filmen, och den var skiiit bra! Den tycker jag absolut ni ska se! Inte för att jag hade förväntat mig att den skulle vara dålig direkt... Den var lite annorlunda jämfört med dom andra Beck filmerna dock, men det var mycket Gunvald i den (me like!).

Imorgon ser vårat schema ut såhär;


OCH DET GILLAR JAG!
plus att vi kanske inte har SAtiden, då slutar vi 13.45. Nice!

Hade tänkt att springa nu när jag kom hem, men jäklar var mörkt det blev. Klockan var ju bara halv nio.. Snart blir det mörkt vid fyra!!

Kramar

10 tips för längre och friskare hår

- Slit och dra inte i håret i onödan, utan borsta försiktigt och undvik att slita bort massa hårstrån.
- Undvik att borsta håret när det är blött.
- Sätt upp håret i en knut, då slits inte topparna lika mycket. Men undvik att sova med uppsatt hår (undantag flätor).
- Tänk på att inte använda hårspännen och snoddar av metall eller annat material som kan skada håret
- Tvätta inte håret varje dag, shampoo sliter nämligen på håret.
- Använd en bra inpackning 1-2 gånger i veckan, och låt den sitta i länge.
- Undvik att platta/föna/locka håret.
- Det är viktigt att klippa bort de slitna topparna, men klipp inte håret för ofta. Då kommer det aldrig växa och bli långt.
- Ät nyttigt och varierat, c-vitaminer och b-vitaminer är särskilt viktiga för håret.


Update

Har kommit hem precis, ska nog ta ett varmt skönt bad och sen äta middag.
Vi hörs imorgon, chao

Ska till skolan snart


Har på mig min klänning som jag köpte igår, i love it! :)

Bloggfri helg!

Oj, jag har visst inte bloggat på hela helgen (wops!). Men vi åkte i alla fall till sommarstället på fredagen, direkt efter skolan, det var faktiskt mysigt. Vi var där till lördag morgon, för sen åkte vi till farmor och farfars sommarställe för att fira farfar som fyllde 80 år, grattis!! Det var jätte roligt, och jag och Ellen lekte med småkusinerna, haha as roligt. Det kommer bilder sen.
Igår (söndags) så var jag funktionär i stallet hela dagen, och på kvällen åkte jag och tränade.

Det var en samanfattning av helgen, nu till idag:
Jag har precis kommit hem från en springtur, haha jag vet lite sent. Jag sprang medan Eva cyklade brevid, och det var faktiskt jätte skönt för då tänkte man inte på att man sprang för att man pratade hela tiden. Det var faktiskt jätte mysigt. Men det blev ganska mörkt efter ett tag, skulle aldrig vågat springa själv. Det fick bli lite sent idag eftersom efter skolan åkt jag, Eva, Lisa, Matilda, Amanda, Josse och Cece ner på stan och fikade. Sen gick jag och Eva på stan till typ klockan sju (köpte sammetsklänning och skrivblock till skolan), och efter det cyklade vi hem. Haha på vägen hem så träffade vi mamma och pappa som satt vid ån och drack champange och åt chips (haha), det är deras bröllopsdag idag (18 års jubileum GRATTIS), så dom skulle ner på stan och äta sen.
 

Det fick bli en GAMMAL bild på mig och Eva. Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig!

Nu ska jag duscha, och sen äta midadg (hahahahahaha jag vet att det är sent, men jaa...)
Godnatt!


Torsdag

Okej, kortfattat om dagen (jag är pisstrött eftersom jag var uppe och kollade på Barcelona mot Manchester City med Zlatan igår):
- Skola från klockan nio till typ halv tolv (gjorde inte så mycket förutom ett matte test)
- Cyklade direkt till stan med Lisa (köpte bland annat stickad tröja och benvärmare)
- Hem, och sen vidare till stallet och ridningen
- Hem igen, och sen har jag tittat på friidrott.. Usain Bolt gjorde det igen! Gick inge bra för " Grenen ".



Natti!

NV09A

Godkväll kära läsare, haha!
Igår blev jag också jätte blöt när jag åkte till stallet, ush på allt regn.. Men själva ridlektionen gick asbra! Det blev dressyr med Walle och han var verkligen underbar, det gick super.
Idag var det jätte roligt i skolan. Vi började vid nio och gick rundvandring, fick reda på lite lärare, gjorde diagnos m.m. Sedan så åt vi lunch ute i solskenet och efter det skulle alla ettor ha en så kallad mini "Rosendagen", alltså olika lekar/tävlingar med klassen. Den sista och avgörande tävlingen skulle man välja ut tio stycken från klassen i en glassätartävling. Den klass som åt upp snabbast vann. Och gissa vilken klass som vann? Jo, vi! Haha det var skit roligt. Vi vann en korg med godis, känn på den!


Haha bäst! Jag står där och filmar, kommer säkert film sen på facebook.

Efter skolan var jag och tränade spinning med Eva och Sara. Det var faktiskt roligt. Men vi skulle igentligen gått på skivstång/kondition, men vi glömde att boka haha.

Puss&kram skumbanan

grattis

JUST DET!
GRATTIS TILL ELLEN SOM FYLLER ÅR IDAG :D



Kan tyvärr inte komma idag eftersom jag har ridning, men du får din present på lördag!

Rosendalsgymnasiet

Tjenamors!
Första dagen avklarad, tjiho! Min klass består av 42 pers :D, och jag hamnade i samma klass som Eva, Magda och Lisa. Sedan var det många från Eriksberg i klassen också, så man känner igen dom flesta. Det blir säkert jätte bra, hoppas jag. Sedan fick vi träffa våra mentorer och dom verkar också bra, vi fick som vanligt massor av papper som man ska skriva på, schema (som inte är helt klart) m.m, och sen så gjorde vi inte så mycket mer. Jag tycker att vissa av våra dagar skulle kunna vara lite kortare, annars verkar schemat också bra. Bara bra saker alltså! Eller det enda som inte var bra, var att jag inte kommer får busskort från skolan. Bor precis, precis på gränsen. Aja, skit samma. Sen så börjar vi först med vanliga lektioner på fredag.

Efter skolan, vi slutade vid halv ett någon gång, åkte jag hem och sen till gymmet. Nu har jag duschat och ätit lunch och ska snart åka till stallet och rida. Det blir första "riktiga" lektionen för terminen.



Har laddat över massor av bilder från gamla datorn till min dator, så snart blir det ny header.. igen haha. Saknar photoshop på den här datorn :o

Chao

Slutet på sommarlovet

Nu är det mindre än tolv timmar kvar till skolan börjar. Känns lite surt när man tänker på allt man missar på grund av att man måste vara hemma och plugga och så, men det ska ändå bli roligt. Det känns nästan som en ny start, och förhoppningsvis en bra start! Jaja, nog om det.. Nu är jag inte mobil-lös längre! Pappa åkte och köpte mobilen idag, tack pappi. (Kommer få mitt gamla nummer om några dagar, tills dess har jag något annat nummer hehe).
US-mötet var lååångt (vi hade massa saker att ta upp), kom hem först vid nio. Precis som jag hade trott så var det inte roligt att åka moppe, verkligen inte. Jag var inte lite blöt när jag kom hem eftersom det spöregnade hela vägen hem, suck. Dom håller på att göra rondeller överallt också, så man känner knappt igen sig längre.

Nu ska jag ladda över lite låtar till mobilen och sen sova tror jag, vi börjar tio imorgon så det blir inte så jätte tidigt som tur är!
Godnatt

H&M autumn

Sitter här nyduschad och läser H&M magazine och blir sugen på alla fina höstkläder. Har inte gjort ett skit idag haha, förutom att städat lite. Men jag ska träffa Eva snart, hon kom hem i morse, och sen ikväll blir det US-möte. Är dock inte så pigg på att åka moppe dit i spöregnet..



I like the dress, very much.


Champion



Tittade just på 100-meters finalen för herrar, och jäklar var Usain Bolt är grym.. och rolig för den delen också, haha! Han är så överlägsen så att man nästan tycker synd om de andra som tävlar!

På tal om det så var jag hurtig idag och gick upp vid nio och åkte iväg och gymmade, wei wei. Sen åkte jag och pappa ner till stan för att kolla på mobil. Jag hittade en jag ville ha, men sedan så kom jag på att jag inte ville ha den med Telenor utan med Comviq, och jag trodde inte att Comviq hade den så vi åkte hem igen.. utan mobil. Nu gick jag in på Tele2s hemsida, och då visar det sig att dom visst har den. Så jag får vel åka och köpa den någon dag.


Sony Ericsson W508

Sedan fick jag skjuts hem till Carin, eftersom jag inte ville virra bort mig med moppen.. Vi kollade bland annat på Beck (bäst!) och pratade en massa. Det var mucho roligt :D, vi hade inte träffats på jag vet inte hur länge.

Nu ska jag kanske sätta på en film om jag orkar, annars blir det bara att sova för jag är sjukt trött. Imorgon är det sista dagen på sommarlovet, och jag har inga speciella planer förutom US-mötet. Blir nog att ta det lugnt. Juste, Eva arrives tomorrow! Happy face!
hej så länge!


I know you like it ( haha not )



Sånt här underhåller jag mig med när jag har tråkigt, haha.
Webcam is the shit!




Snuten i hollywood

Idag vaknade jag faktiskt ganska tidigt, vid tio någon gång, sedan åkte jag, Karin, Astrid och Carro ner på stan. Köpte kjol, två par strumpbyxor och en elevkalender som jag inte klarar mig utan. Elevkalendern gjorde mig 130 kr fattigare, så jäkla dyrt. Aja, jag måste ju ha en.



Någon mer än jag som ska kolla på Snuten i Hollywood tre idag? Tvåan är skit bra, och trean är säkert minst lika bra. Och jag älskar hans garv!



Imorgon ska jag och Pappa åka och köpa mobil(äntligen) om det finns någon som är helt okej, och sen ska jag vara med Carin. Det var väldigt länge sen!
Nej, nu ska jag ner och äta.. och sen kanske Elin kommer.

Chao


godnatt


något med den här låten får mina tårar att falla

What if ..

Gud vad jag inte har gjort någonting alls idag. Jag har iprincip sovit bort dagen och degat framför tvn = meningslös dag. Jag har varit på för dåligt humör för att orka hitta på något. Hatar sånna dagar. Det enda jag "gjort" idag har varit att cykla iväg till friskis&svettis och tränat intensiv. Jag säger bara att jag har tappat all min styrka i armarna i sommar, haha. Annars gick det bra.



Är lite avundsjuk på Eva, som är i NY.. JUSTJA EVA (när du läser det här) --> Jag kollade på Hot Chick idag, våran favoritfilm. Jag satt där själv och dog av skratt, den är så jävla bra! Höjdpunkt på dagen

Chao

Snart börjar allvaret

Tjenare! Det måste varit en månad sen jag skrev sedan, mitt internet pajade där ute så jag har inte varit inne på datorn något.
Det har i alla fall hänt massa grejer sendan jag skrev senast, Elin var på mitt sommarställe några dagar och mina kusiner, sen i slutet var Eva där några dagar också. Jag lyckades få "benhinneinflamation" (eller vad det heter) eftersom jag sprungit utan ilägg i dåliga skor nästan dagligen. Det gjorde skit ont, men det är över nu eftersom jag vilat i mer än en vecka. Sent i söndags åkte vi hem och dagen efter bar det vidare till UPK och träningsläger mån-ons. Träningslägret = bäst. Och nu är jag hemma igen, känns jätte konstigt. Juste! Jag har tappat rösten, eller nästan i alla fall. Jag kan knappt prata för att jag är så hes..
Eftersom jag var så trött efter träningslägret tänkte jag bara vara hemma och slappa idag, men vid halv två/två bestämde jag mig för att cykla ner på stan. Sen var jag på stan till fem kanske (köpte byxor, väst och lite underkläder). Jag träffade Karin, Cissi och Ankie också och gick med dom en stund.



Såg dom här jätte snygga skorna på Skopunkten, men köpte dom inte eftersom jag tycker det känns mer som sommarskor. Kanske köper dom, vet inte. 349 :-

Puss&kram skumbanan

Jag vet att det är något cp med min design och att den är jätte ful, ska fixa den snart.. HÅLL UT! Haha


RSS 2.0