Avslutningsfoto

Fyfan vilket hemskt väder. För några timmar sedan var det typ "hagelstorm" eller vad man ska kalla det. Det haglade, ös-regnade och snöade på samma gång. Härligt majväder.
Idag tog vi alltså avslutningsfoto och vi var så grymt snygga. Såg ut som en blandning av troll, uteliggare och luffare. Måste bara tillägga att en viss person inte ens behövde klä ut sig för att se ut som en uteliggare, bara att använda sin vanliga, snygga, coola klädstil (not).. nämner inget namn, kan bara säga att det börjar på i.



I know you like our stile.

Sen drog jag, Lajs och Eva ner till stan. Jag gjorde ett inpulsköp och köpte två par skor. Men det var ju i och för sig bra eftersom jag behövde skor. Visar bild på det sen. Vi åt mat på cafét som "älskar" mig & Eva, läs älskar med lite ironi så blir det bra. 
Vi drog vidare till Fyrishov och där blev det  bland annat klädsim (jag älskar att bada med kläder), och jag kände att jag var otroligt sexig i mina randiga långkalsonger och en illrosa tröja. När vi hade duschat och skulle byta om upptäckte vi att Evas kasse med kläder var borta, och det var troligtvis en blondin med spetsbikini som tog dom (wierd). Så Eva fick ta på sig en stor tröja och ett par leggings och sen hämtade hennes mamma oss.

Kommentarer
Postat av: eva

jag vet att det var satmaran med spetsbikini!! jag ska terror ringa fyrishov flera gånger imorgon! jag slår vad om att vi har svininfluensa också!

2009-05-06 @ 18:50:09
URL: http://evas.blogg.se/
Postat av: Mysan

ja dom är skit snygga :D

du är inte intresserad av att köpa ett par gladiatorsandaler av mig? (inlägget nedanför), bara 100 kr :), helt oanvända!

2009-05-06 @ 19:13:53
URL: http://vivalamy.blogg.se/
Postat av: liiiindaaa den bääästa :D

meh palla ta nåns kläder , värt liksom hah -.-

2009-05-06 @ 20:15:14
Postat av: Pia

jätte fin blogg :)

2009-05-06 @ 20:41:15
URL: http://allaslillapiia.webblogg.se/
Postat av: sanna

Frågestund! :)

http://sannakk.blogg.se/2009/may/fragestund-1.html

2009-05-06 @ 20:48:59
URL: http://sannakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0