Tailor Swift

Sista dagen på hoppkursen idag, gick också jätte bra! Jag var kvar ett par timmar efteråt och vi satt och vek kuvert och lappar som skulle skickas ut, och det var inte direkt lite.. Haha!
Först tänkte jag gå på spinningpass idag, men det blev krångel med bokningen så jag stack ut och sprang i ca 45 min istället.. Det är så skönt att springa ibland, känns som man springer bort från allt jobbigt.
Det var tänkt att vi skulle åka till sommarstället idag på kvällen, men det blev inte så.. Så vi åker tidigt imorgon bitti, känns bara jobbigt eftersom jag bara kan vara där en dag ungefär och sen måste jag hem igen. Jag som hade sett fram emot att åka dit för en gång skull.


När jag var ute och sprang lyssnade jag på radion och blev jätte irriterad när dom spelade Taylor Swift's Love Story. Fattar inte vad alla ser hos henne? För det första är låten inte ens bra, det största felet med låten är texten. Vem skriver en låt som går " you'll be the prince and I'll be the princess " ? För det andra hatar jag hennes musikvideo till låten, och för det tredje sjunger hon inte speciellt bra heller, stör mig lite på hennes röst faktiskt. Det enda som är positivt med henne är att hon ser bra ut.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jodå allt är bra med mig! med dig? :)

2009-04-08 @ 22:11:48
URL: http://ssomisandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Yesbox, påsklov har jag! har du också det? ;D

2009-04-08 @ 22:24:06
URL: http://ssomisandra.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A

sv: jorå,det är bra! :D

gör du då? :)

2009-04-08 @ 23:24:40
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SVAR: tack :*

2009-04-09 @ 11:45:22
URL: http://haaiidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0